Διπλές προπονήσεις από αύριο στον ΠΑΟΚ

Διπλές προπονήσεις από αύριο στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Διπλές προπονήσεις από αύριο στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος θα προπονήσει δύο φορές τους παίκτες αύριο (25/08) ανεβάζοντας τους ρυθμούς της προετοιμασίας.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να έχει τουλάχιστον την ίδια παρουσία τη σεζόν 2014-15 με την περσινή (τερμάτισε στην τρίτη θέση) και για να συμβεί αυτό, χρειάζεται δουλειά. Ο Σούλης Μαρκόπουλος και οι παίκτες το γνωρίζουν καλά και από αύριο αρχίζουν οι διπλές προπονήσεις.

Η επίσημη ενημέρωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

Η (σκληρή) πραγματικότητα της προετοιμασίας έρχεται από πολύ νωρίς το πρωί (07:30) της Δευτέρας 25 Αυγούστου για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, που ξεκινούν την νέα εβδομάδα με διπλές προπονήσεις σε καθημερινή βάση. Από την Δευτέρα στο πρόγραμμα της ομάδας μπαίνουν και οι πρωινές προπονήσεις, αρχικά με τρέξιμο και ασκήσεις φυσικής κατάστασης.

Το απόγευμα της Δευτέρας (25/8) θα πραγματοποιηθεί προπόνηση στο PAOK Sports Arena και το πρώτο ημίωρο (18:00-18:30) θα είναι ανοικτό για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί. Στο πρόγραμμα της ομάδας από την Δευτέρα θα συμμετέχει και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από αύριο και μέχρι την Παρασκευή 29/8, θα διατίθενται (για τελευταία εβδομάδα) τα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015 με τις ειδικές προνομιακές τιμές που ξεκινούν από 56€ για τις ανανεώσεις και τα 64€ για νέους κατόχους. Τα εισιτήρια διαρκείας διατίθενται μέχρι και την Παρασκευή 29/8 από τις 10:00 το πρωί ως τις 7:00 το απόγευμα και 24 ώρες το 24ωρο μέσω Internet.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα