Πιάνουν δουλειά οι «πράσινοι»!

Πιάνουν δουλειά οι «πράσινοι»!

Gazzetta team
Πιάνουν δουλειά οι «πράσινοι»!

bet365

Ο Παναθηναϊκός όρισε την πρώτη του συνάντηση εν όψει της νέας σεζόν (21/8) κι η ομάδα ανακοίνωσε αναλυτικά το πρόγραμμα της προετοιμασίας της.

«Ξεκινά την Πέμπτη (21/8) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της αγωνιστικής περιόδου 2014/2015. Συγκεκριμένα, στις 6.00μ.μ. οι «πράσινοι» θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στις βοηθητικές εξωτερικές εγκαταστάσεις (στίβος).

Επίσης, αύριο (21/8) και την Παρασκευή (22/8) το πρωί οι παίκτες του «τριφυλλιού» θα υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις και σε εργομετρικά τεστ (όσοι βρίσκονται από μέρες στην Αθήνα έχουν περάσει ήδη). Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχει υποχρεώσεις με την εθνική Βοσνίας και θα συναντήσει την ομάδα μετά την επιστροφή της από το Καρπενήσι. Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια από τη διοίκηση ώστε να παραμείνει στις ΗΠΑ για μια προσωπική του υπόθεση.

Ο Γιώργος Παπαγιάννης έχει ήδη περάσει από ιατρικές εξετάσεις, κάτι που αναμένεται να συμβεί και με τον Αντώνη Κόνιαρη. Αμφότεροι θα ενσωματωθούν στην ομάδα το Σάββατο (23/8) προκειμένου να ακολουθήσουν την αποστολή για το Καρπενήσι.

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος αναμένεται να συναντήσει την αποστολή στο Καρπενήσι τη Δευτέρα ή την Τρίτη. O Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ανδρών, ενώ ο Μιχάλης Λούντζης με Εθνική Παίδων και θα ενσωματωθούν στην ομάδα μόλις τις ολοκληρώσουν.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Το πρωί του Σαββάτου (23/8) οι «πράσινοι» θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους μέχρι τις 3/9.

Το διήμερο 12-14/9 το «τριφύλλι» θα βρίσκεται στη Γαλλία προκειμένου να συμμετάσχει σε διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Στρασμπούρ, της Μπάγερν Μονάχου και του Ερυθρού Αστέρα.

Στις 20-21/9 οι «πράσινοι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στο τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη προς τιμήν του Νίκου Γκάλη.

Στις 27 και 28/9 η ομάδα θα βρίσκεται στο Κάουνας προκειμένου να δώσει το «παρών» στο τουρνουά της Ζαλγκίρις για τον εορτασμό των 70 χρόνων από την ίδρυσή της.

Τέλος, στις 4 και 5/10 το συγκρότημα του Ντoύσκο Ιβάνοβιτς θα είναι στη Μόσχα προκειμένου να συμμετάσχει στο «Gomelsky Cup», το οποίο διοργανώνει κάθε χρόνο η ΤΣΣΚΑ», αναφέρει το paobc.gr.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα