Απέκτησε Αναστασάκη & Εζόμο ο Αρκαδικός

Στέλλα Παπαδοπούλου
Απέκτησε Αναστασάκη & Εζόμο ο Αρκαδικός

bet365

O Αρκαδικός προχώρησε στην απόκτηση των Σταμάτη Αναστασάκη και Κώστα Εζόμο που θα τον ενισχύσουν την προσεχή χρονιά.

Η ανακοίνωση του Αρκαδικού αναφέρει: «Σε ακόμα δύο μεταγραφές προχώρησε σήμερα ο Αρκαδικός, καθώς απέκτησε τον Σταμάτη Αναστασάκη και τον Κώστα Εζόμο που θα προσθέσουν στο φετινό ρόστερ αξιόπιστες εναλλακτικές λύσεις στις δύο ρακέτες, τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Ο Σταμάτης Αναστασάκης γεννήθηκε στις 13 Οκτωβρίου 1991, έχει ύψος 2.06 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Άρη Σκάλας όπου έμαθε τα πρώτα μυστικά του αθλήματος, ενώ στη συνέχεια μεταγράφηκε και αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομών του Ολυμπιακού, φτάνοντας μέχρι την προεπιλογή της εθνικής εφήβων.

Στη συνέχεια ο Αναστασάκης ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου έπαιξε με επιτυχία στη ΜΕΝΤ (Β’ Εθνική), τον Μαντουλίδη (Γ’ Εθνική) και τον Αργοναύτη Καλαμαριάς (Β’ Εθνική). Φέτος λοιπόν κάνει το μεγάλο βήμα, ανεβαίνοντας κατηγορία (Α2) και σε μία ομάδα που έχει υψηλούς στόχους.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Αρκαδικού, ο Αναστασάκης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέβηκα κατηγορία και ήρθα στον Αρκαδικό, σε μία ομάδα που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και που έχει πρωταγωνιστικούς στόχους φέτος. Ελπίζω πώς θα πάνε όλα καλά και στο τέλος της σαιζόν η ομάδα θα πετύχει τους στόχους της.

Θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα φέτος και από την πλευρά μου θέλω να βοηθήσω τα μέγιστα, έτσι ώστε να επιτευχθούν οι υψηλοί στόχοι του Αρκαδικού»

Ο Κώστας Εζόμο γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου 1989, έχει ύψος 2.01 και ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στον Ερμή Σχηματαρίου στον οποίο αγωνίστηκε σε νεαρή ηλικία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην ΧΑΝΘ (Γ’ Εθνική), στην οποία αγωνίστηκε με επιτυχία για δύο χρόνια, πριν πάρει την μεγάλη απόφαση για να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ. Ακολούθησαν δύο χρόνια στην ακαδημία μπάσκετ Spartanburg Prep., ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε για δύο χρόνια στο κολλέγιο Coastal Georgia.

Στην επιστροφή του στην Ελλάδα, ο Κώστας Εζόμο συμφώνησε με τον Αρκαδικό και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε πώς θέλει να βελτιωθεί σαν παίκτης, αλλά και να προσφέρει ότι καλύτερο μπορεί στην ομάδα του. Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Κώστα Εζόμο ως παίκτης του Αρκαδικού έχουν ως εξής:

«Από την πρώτη ημέρα που ήρθα, μου άρεσε πολύ το κλίμα στην ομάδα. Έμαθα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση πώς ο κόουτς δουλεύει πάρα πολύ με την ομάδα και τους παίκτες και δεν κρύβω πώς ανυπομονώ να έρθω στην ομάδα και να προσφέρω ότι περισσότερο και καλύτερο μπορώ.

Έχω υψηλούς στόχους για τον εαυτό μου και το επίπεδο θα είναι πολύ καλό στην ομάδα με πολύ καλούς και έμπειρους συμπαίκτες. Πιστεύω πώς θα βελτιωθώ σαν παίκτης, αλλά και θα βοηθήσω πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

 

Α2 ΜΠΑΣΚΕΤ - ELITE LEAGUE Τελευταία Νέα