Πήραν και Μάριον οι Καβαλίερς! (vid)

Πήραν και Μάριον οι Καβαλίερς! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Πήραν και Μάριον οι Καβαλίερς! (vid)

bet365

Ο ΛεΜπρον Τζέιμς θέλει το κατάλληλο support ενόψει της νέας σεζόν και οι Κλίβελαντ Καβαλίερς πραγματοποιούν την επιθυμία του, με τον Σον Μάριον να είναι ο τελευταίος που ήρθε σε συμφωνία.

Μετά την απόκτηση του Μάικ Μίλερ, αλλά και τις επαφές με τους Ρέι Άλεν και Τσόνσεϊ Μπίλαπς, ήταν η σειρά του Σον Μάριον... Ο All Star φόργουορντ ήρθε σε συμφωνία με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και παρά το γεγονός ότι μπορούσε να βρει καλύτερα χρήματα στην αγορά του NBA (σ.σ. ήταν σε επαφές με τους Κλίπερς, τους Πέισερς και τους Χιτ), προτίμησε να διεκδικήσει ακόμα ένα πρωτάθλημα.

Ο Σον Μάριον (SF/PF, γενν. το 1978, ύψος 2.01μ.) αφήνει τους Ντάλας Μάβερικς, στους οποίους έπαιξε από το 2009 και πανηγύρισε έναν τίτλο το 2011. Τη σεζόν που πέρασε είχε 10.4 πόντους & 6.5 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, ενώ οι συνολικοί αριθμοί του στο NBA είναι 15.8 πόντοι & ριμπάουντ από το 1999, όταν και ξεκίνησε η καριέρα του στον «μαγικό κόσμο» (Νο.9 στο NBA draft).

Shawn Marion:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα