Το Ρέθυμνο στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Gazzetta team
Το Ρέθυμνο στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

bet365

Κοντά στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στις ωραίες προσπάθειες που καταβάλει βρίσκεται η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean που θα έχει ενεργό ρόλο και συμμετοχή στο τριήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνει η ομάδα «ΑΝΕΜΟΜΥΑΛΟΙ CLUB» 1,2, και 3 Αυγούστου στο Ρέθυμνο.

«Η μασκότ του Ρέθυμνο Aegean Aγορίνος, παίκτες, προπονητές και γενικά όλη η ομάδα του Ρέθυμνο Aegean θα βρίσκεται την Κυριακή το απόγευμα στον Δημοτικό Κήπο αποδεικνύοντας ότι μπάσκετ και χαμόγελο πάνε μαζί.
«1,2 και 3 Αυγούστου, το Ρέθυμνο παίζει για το Χαμόγελο», με εκδηλώσεις και ποικίλες δράσεις που στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση στην ενημέρωση και στην προσφορά.

Η σειρά εκδηλώσεων ξεκινάει την Παρασκευή 1 Αυγούστου (18.00μμ-22.00μμ) το απόγευμα με ένα παιδικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Τα παιδιά παίζουν για το χαμόγελο με τη δωρεάν συμμετοχή παιδικών ομάδων ποδοσφαίρου στο Δημοτικό γήπεδο Μυσσιρίων.
Το τουρνουά θα συνεχιστεί το Σάββατο(9.00πμ-14.00μμ) και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή(9.00πμ-14.00μμ) το μεσημέρι.

Παράλληλα, το Σάββατο το απόγευμα (18.00μμ) στον κινηματογράφο «Cineland ΠΑΝΤΕΛΗΣ», ποντάροντας αυτή τη φορά στην πρόληψη και την ενημέρωση, θα γίνει η προβολή του ευρωπαϊκού ντοκιμαντέρ «Ημερολόγια εκφοβισμού» σχετικά με το φαινόμενο του εκφοβισμού – BULLYING (διάρκειας 50’) με ελεύθερη είσοδο. Εισηγητής του ντοκιμαντέρ θα είναι ο ψυχολόγος κ. Αλεβίζος Στέφανος.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 3 Αυγούστου (17.00μμ) στο Δημοτικό Κήπο της πόλης μας. Θα ξεκινήσουμε με το καλωσόρισμα του κ. Γιαννόπουλου, πρόεδρο του οργανισμού «Το Χαμόγελο του παιδιού». Θα απονεμηθούν έπαινοι στα παιδιά που συμμετείχαν στο παιδικό τουρνουά. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν με διάφορες δράσεις που θα υπάρχουν σε κάθε γωνιά του Κήπου όπως : αυτοσχέδιο Λούνα Πάρκ, Ταχυδακτυλουργό, Τραμπολίνο, Ήρωες του Disney, τοίχο αναρρίχησης, Βasketball, τουρτοπόλεμο, Κρητικό και Λαϊκό πρόγραμμα καθώς DJ party.

Για τη συμμετοχή σε κάθε παιχνίδι θα υπάρχει ένα συμβολικό ποσό το οποίο θα μπαίνει στον ειδικό σφραγισμένο κουμπαρά του οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».
Κάθε παιδί θα κερδίζει ένα συμβολικό αναμνηστικό δώρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα λειτουργεί ψησταριά και αναψυκτήριο, καθώς και ο Δρόμος της Αγοράς που θα περιλαμβάνει εικαστικές δημιουργίες παιδιών, περίπτερα με διάφορα είδη προς πώληση από επιχειρήσεις του νομού μας που προσφέρουν τα προϊόντα τους και όλες οι εισπράξεις θα μπαίνουν στον ειδικό κουμπαρά του οργανισμού.

Την παρουσίαση της βραδιάς έχει αναλάβει εθελοντικά ο καταξιωμένος δημοσιογράφος κ. Βασίλης Σκουντής.», αναφέρει το rethymnobc.gr.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα