«Αποφάσεις μόνο για το συμφέρον του ΠΑΟΚ»

«Αποφάσεις μόνο για το συμφέρον του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
«Αποφάσεις μόνο για το συμφέρον του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για να... ξεκαθαρίσει την κατάσταση, τονίζοντας πως οι αποφάσεις κι οι ενέργειες που γίνονταν αφορούν μόνο το συμφέρον της ομάδας.

«Με έκπληξη διαβάσαμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία οι ενέργειες και οι αποφάσεις της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. είναι προϊόν πιέσεων ανθρώπων οι οποίοι για πολλά χρόνια στήριξαν τις προσπάθειές μας είτε χορηγικά, είτε καλύπτοντας μέρος της εγγυητικής της εταιρίας, είτε συνεισφέροντας γενικότερα στην οικονομική λειτουργία της.

Δηλώνουμε κατηγορηματικά πως οι αποφάσεις και οι ενέργειές μας έχουν να κάνουν μόνο με το συμφέρον της ομάδας και με γνώμονα την εξυγίανση της εταιρίας, κατεύθυνση στην οποία συνεχίζουμε και ευελπιστούμε ότι αυτοί που μας στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσουν να μας στηρίζουν και να είναι κοντά μας και στο μέλλον», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα