Παπαθεοδώρου: «Ικανοποιημένος από τα παιδιά!»

Παπαθεοδώρου: «Ικανοποιημένος από τα παιδιά!»

Gazzetta team
Παπαθεοδώρου: «Ικανοποιημένος από τα παιδιά!»

bet365

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας κόντρα στο Μαυροβούνιο κι έκανε τον απολογισμό της δεύτερης φάσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε για τη νίκη επί του Μαυροβουνίου και την πρόκριση στην οκτάδα του U18 Eurobasket του Ικονίου: «Μπήκαμε από την αρχή του αγώνα πολύ συγκεντρωμένοι και με πολύ καλό ρυθμό, ελέγξαμε τα ατού των αντιπάλων στην άμυνα και βρήκαμε πολλές λύσεις στην επίθεση, κυρίως με τα μακρινά σουτ του Τσαλμπούρη και του Χαραλαμπόπουλου. Χτίσαμε μια μεγάλη διαφορά στο πρώτο μέρος, αλλά γνωρίζαμε πως στο δεύτερο ημίχρονο το Μαυροβούνιο θα έπαιζε το τελευταίο του χαρτί. Τα παιδιά, όμως, δεν έχασαν τη συγκέντρωσή τους σε άμυνα κι επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη με καλή εμφάνιση εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση».

Για τη δεύτερη φάση και την αναμέτρηση με την Ιταλία για τους «8» (1/8, 14:00): «Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Καταφέραμε και κερδίσαμε εμείς την πρόκρισή μας στα προημιτελικά, δεν μας έστειλε κανένα άλλο αποτέλεσμα εκεί. Τα παιδιά το πέτυχαν με την αξία τους. Είχαμε τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια, κερδίσαμε τα δύο και χάσαμε το ένα καθαρά λόγω κόπωσης μετά τις δύο παρατάσεις στον αγώνα με την Ισπανία. Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την παρουσία όλων των παικτών και τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τις καταστάσεις, εντός κι εκτός γηπέδου. Τώρα έχουμε λίγες ώρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και από αύριο θα ασχοληθούμε με τον προημιτελικό της Παρασκευής απέναντι στην Ιταλία».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα