Ντουράντ: «Καλά έκανε ο ΛεΜπρον, δεν ξέρω για εμένα»

Γιάννης Ράμμας
Ντουράντ: «Καλά έκανε ο ΛεΜπρον, δεν ξέρω για εμένα»

bet365

Ο Κέβιν Ντουράντ των Θάντερ στηρίζει την επιλογή του ΛεΜπρον Τζέιμς να επιστρέψει στους Καβαλίερς, δηλώνοντας εξίσου... ρομαντικός, αλλά εξηγώντας τις δυσκολίες ανάλογης κίνησης από πλευράς του.

«Ήταν πολύ σωστή ως σκέψη. Ήταν κλασάτη. Ήταν σπουδαία κίνηση να το ανακοινώσει μέσω επιστολής. Ήταν αρκετά ωραίο. Είναι περίεργο να βλέπεις ορισμένους να σκέφτονται πράγματα πέραν του μπάσκετ για μία φορά. Σκέφτηκε την πόλη, απ' όπου κατάγεται, το Βορειοανατολικό Οχάιο και πώς μπορεί να επηρεάσει τόσα πολλά παιδιά απλώς και μόνο όντας εκεί και παίζοντας μπάσκετ. Μου αρέσει αυτό. Τόσοι πολλοί δέχονται κριτική για τις αποφάσεις υπέρ τους, αντί αυτών υπέρ όλων των άλλων. Το έκανε. Πρέπει να το σέβεσαι. Τον χαιρετίζω, του έστειλα sms για να τον συγχαρών για την επιλογή του και του 'πα πως είμαι χαρούμενος γι' αυτόν. Ως φίλος του αθλήματος, θα 'ναι πολύ ωραίο να τον βλέπεις πίσω στο Κλίβελαντ» είπε στο περιθώριο της τελευταίας προπόνησης των ΗΠΑ στο Λας Βέγκας εν όψει Mundobasket 2014 της Ισπανίας (30/8-14/9).

Ο ίδιος κατάγεται απ' την πρωτεύουσα Ουάσινγκτον κι οι φίλοι των Γουίζαρντς θα... πλήρωναν απ' την τσέπη τους σ' ανάλογη περίπτωση, αλλά ο 26χρονος φόργουορντ προτίμησε τη διπλωματική απάντηση, αφού μέσα σ' όλα έχει υπόλοιπο συμβολαίου μέχρι το 2016: «Θα κάνω ό,τι είναι καλύτερο για εμένα. Είναι δύσκολο να μιλάω γι' αυτό τη δεδομένη χρονική στιγμή με 2 χρόνια υπόλοιπο συμβολαίου στην Οκλαχόμα Σίτι. Θα αφοσιωθώ σ' αυτό προς το παρόν. Δε θα αποφασίσω με βάση τι κάνουν όλοι οι άλλοι. Μεγάλωσα, βλέποντας τους Μπούλετς/Γουίζαρντς. Μεγάλωσα, παίρνοντας το τρένο για το κλειστό, όλη την ώρα, για να δω το Τζόρτζταουν, τους Μπούλετς, τις Ουάσινγκτον Μύστικς. Όλη η πόλη είναι κομμάτι του εαυτού μου. Είναι στο αίμα μου. Λατρεύω να επιστρέφω σπίτι, να βλέπω την οικογένειά μου και να παίζω εκεί, αλλά λατρεύω και την Οκλαχόμα Σίτι» εξήγησε μεταξύ άλλων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα