Μποχωρίδης: «Ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ!»

Μποχωρίδης: «Ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ!»

Gazzetta team
Μποχωρίδης: «Ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ!»

bet365

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης αισθάνεται έτοιμος για το νέο βήμα της καριέρας του και τόνισε πως θα δουλέψει όσο πιο σκληρά με τον Παναθηναϊκό μπορεί για να ανταποκριθεί στο υψηλότερο επίπεδο!

Ο 20χρονος γκαρντ μίλησε αρχικά στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη» για τη νέα σελίδα της καριέρας του : «Ο Παναθηναϊκός είναι ένα καινούριο βήμα στην καριέρα μου. Στον Άρη έζησα πολλά εδώ που έχω φτάσει τα χρωστάω όλα στον Άρη.

Ξεκίνησα από πολύ μικρός στο Άρη. Το όνειρό μου ήταν να παίξω με την αντρική ομάδα. Ήμουν ball boy, έκανα κερκίδα. Ευτυχώς με πολύ σκληρή δουλειά κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρό μου».

Για τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό: «Η στιγμή είναι κάπως περίεργη Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η χρονική στιγμή που έγινε η μεταγραφή δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνει. Απλά έτυχε να γίνει αυτή η πρόταση και να γίνει η μεταγραφή».

Για τις όμορφες και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στην ομάδα: «Πέρασα και καλές στιγμές, αλλά και δύσκολες στιγμές στον Άρη. Η καλύτερη στιγμή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα με την πρώτη ομάδα. Εκείνη την ημέρα δεν το είχα συνειδητοποιήσει κιόλας. Ήμουν 16 χρονών και παίξαμε με τον Ολυμπιακό. Ως κακή στιγμή θα θυμάμαι όταν χάσαμε από τον ΠΑΟΚ στο Παλατάκι με κατεβασμένα χέρια. Πάντως φεύγοντας κρατάω μόνο τις καλές στιγμές. Καλές στιγμές δεν είναι μόνο αυτά που φαίνονται. Αλλά κι εκτός γηπέδου με τους συμπαίκτες μου και τους προπονητές μου.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει προσπαθήσει να κάνει βήματα προόδου και διοικητικά και αγωνιστικά. Ο φίλαθλος θα πρέπει να στηρίξει, να είναι κει και να μην είναι έτοιμος μόνο αν γίνει κάτι κακό να το σχολιάσει. Να αγκαλιάσουν την δουλειά που γίνεται, να είναι μονιασμένοι και να βοηθήσουν από την πλευρά τους όσο μπορούν».

Για το νέο βήμα στην καριέρα του: «Αισθάνομαι πως είμαι έτοιμος. Αν δεν ήμουν, δεν θα έκανα αυτό ο βήμα. Σίγουρα σε γεμίζει με ευθύνες να παίξεις σε μια ομάδα, όπως ο Παναθηναϊκός. Θα κάνω ότι μπορώ, θα δουλέψω σκληρά για να δείξω ότι μπορώ να ανταποκριθώ στο υψηλότερο επίπεδο. Με τον προπονητή μου δεν μίλησα ακόμη. Συζήτησα όμως με την διοίκηση. Μου έδειξαν το πόσο ενδιαφέρονται για μένα. Ξέρω τι σκέφτονται κι αυτό ήταν κάτι που με έψησε να πάω. Το ενδιαφέρον τους με βοήθησε να πάρω αυτή την απόφαση.

Η αρχική ιδέα μου ήταν να μείνω στο Άρη. Και όποιος μιλούσε σε μένα τον έστελνα στον Άρη. Έτσι κι έγινε. Απ’ όσο ξέρω από Ολυμπιακό δεν υπήρξε κάποια κρούση».

Για την παρουσία σπουδαίων αθλητών στον Παναθηναϊκό και την επιστροφή του στο Παλέ ως αντίπαλος: «Ο Παναθηναϊκός έχει κάποιους μεγάλους παίκτες. Εμείς οι νεότεροι στην ομάδα πρέπει από αυτούς να κερδίζουμε και να μαθαίνουμε περισσότερα πράγματα για να βελτιωθούμε σαν παίκτες. Έχω σκεφτεί τη μέρα που θα μπω στο Παλέ σαν αντίπαλος. Θα είναι κάτι περίεργο. Αλλά πιστεύω θα είναι ένα καλό συναίσθημα, Περιμένω αυτή τη στιγμή, θέλω να τη δω, έχω περιέργεια να δω πως θα είναι. Περιμένω πολύ να το ζήσω».

Όσο για τους προπονητές και τους συμπαίκτες του που ξεχωρίζει από την παρουσία του στον Άρη: «Όλοι οι προπονητές ήταν ξεχωριστοί και μου έδωσαν κι από κάτι. Ο Ντρούκερ, ο Σούμποτιτς, ο Αλεξανδρής μου έδωσε παραπάνω ευκαιρίας, με έβαλε και στη πεντάδα. Στη συνέχεια ήρθε ο κόουτς Αγγέλου που μου έδωσε παραπάνω χρόνο και στη συνέχεια ο Μίνιτς, κι αυτός δεν άλλαξε το πλάνο και συνέχισε να με βοηθάει. Ο καθένας με τον τρόπο του με έχουν βοηθήσει πολύ. Δύο όμως είναι πιο πάνω απ’ όλους. Ήταν μαζί μου από τα μικρά του Άρη.

Ο Γιώργος Κυριαζής και ο Ανδρέας Κεσαπίδης. Εχω περάσει μαζί τους τις πιο πολλές ώρες μέσα στο γήπεδο. Όσο για συμπαίκτες, ο Χατζηβρέτας που ήταν επαγγελματίας, ο Ταπούτος με βοήθησε με συμβουλές, ο Πελεκάνος. Πιστεύω ότι είναι τυχερός που έπαιξα δίπλα σε όλους αυτούς τους παίκτες. Δίπλα τους έμαθα πολλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα