Χωρίς τον Ντελφίνο, αλλά αισιοδοξία για τον Τζινόμπιλι

Γιάννης Ράμμας
Χωρίς τον Ντελφίνο, αλλά αισιοδοξία για τον Τζινόμπιλι

bet365

Η Αργεντινή δε γνωρίζει ποια θα 'ναι η κατάληξη της κόντρας μεταξύ των παικτών και των αξιοματούχων της ομοσπονδίας, αλλά τουλάχιστον γνωρίζει πως ο Κάρλος Ντελφίνο δε θα 'ναι παρών στο Mundobasket 2014, ίσως σε αντίθεση με τον Μανού Τζινόμπιλι.

Ο Κάρλος Ντελφίνο (Μπακς) προέρχεται απ' τη δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο δεξί πόδι του και δεν αναμένεται να 'ναι έτοιμος, όπως φανέρωσαν κι οι νέες ιατρικές εξετάσεις του στη Σάντα Φε.

Δεν ισχύει το ίδιο στην περίπτωση του Μανού Τζινόμπιλι (Σπερς), ο οποίος προσπαθεί να επιστρέψει από κάταγμα κοπώσεως στη δεξιά κνήμη. Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα διά στόματος του γιατρού των «Γκαούτσος», «η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση κι υπάρχει αισιοδοξία». Απομένει κι η θέση των Σπερς, η οποία θα καθορίσει τη συμμετοχή του ή όχι στην τελική φάση της Ισπανίας (30/8-14/9), όπου η Αργεντινή θ' αντιμετωπίσει και την Ελλάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα