Ματσιούλις: «Όχι στην Ούνικς, αφού... προέκυψε η Ρεάλ Μαδρίτης»

Γιάννης Ράμμας
Ματσιούλις: «Όχι στην Ούνικς, αφού... προέκυψε η Ρεάλ Μαδρίτης»

bet365

Ο Γιόνας Ματσιούλις εξήγησε γιατί απομακρύνθηκε απ' τον Παναθηναϊκό και πώς κατέληξε στη Ρεάλ Μαδρίτης αντί της Ούνικς Καζάν του μέχρι πρότινος προπονητή του, Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο 29χρονος φόργουορντ ενσωματώθηκε στην προετοιμασία της Λιθουανίας στο Σιαουλιάι εν όψει Mundobasket 2014, αλλά οι ερωτήσεις ήταν αδύνατον να περιοριστούν στην τελική φάση της Ισπανίας (30/8-14/9).

Αναφερόμενος σε συλλογικό επίπεδο, εξήγησε στα τοπικά Μέσα πως «ο Παναθηναϊκός δεν έκανε κάτι, ώστε να με κρατήσει. "Πέταξα" στην Ελλάδα και μ' ευχαρίστησαν. Η ομάδα μου μίλησε για τα προβλήματά της. Ο Παναθηναϊκός θέλει να μειώσει τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς και να υπογράψει περισσότερους νεαρούς παίκτες. Αποδεσμευτήκαμε όλοι οι ξένοι», ενώ συνέχισε: «Έπειτα αρχίσαμε συζητήσεις με την Ούνικς Καζάν. Αυτοί ανακοίνωσαν πως υπέγραψα, αλλά σίγουρα δεν ήταν έτσι. Έγιναν μόνο συζητήσεις, οι οποίες στη συνέχεια σταμάτησαν. Δεν καταφέραμε να φτάσουμε στις υπογραφές. Και μετά προέκυψε η βελτιωμένη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης κι έβαλα την υπογραφή μου».

 

Τελευταία Νέα