Μπλάζιτς: «Από μας εξαρτάται η πορεία μας»

Μπλάζιτς: «Από μας εξαρτάται η πορεία μας»

Μπλάζιτς: «Από μας εξαρτάται η πορεία μας»
Ο Γιάκα Μπλάζιτς παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της Αδριατικής Λίγκας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην Ευρωλίγκα.

Η περσινή σεζόν ήταν η πρώτη του μακριά από τη Σλοβενία, αλλά ο Γιάκα Μπλάζιτς σίγουρα την απόλυασε φορώντας τη φανέλα του Ερυθρού Αστέρα. Ο Σλοβένος γκαρντ προετοιμάζεται με την εθνική ομάδα της χώρας του, αλλά ήδη σκέφτεται τον χειμώνα και τις υποχρεώσεις του Ερυθρού Αστέρα.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αδριατικής Λίγκας ανέφερε μεταξύ άλλων, «Γνωρίζουμε ήδη τους αντιπάλους μας και περιμένω ενδιαφέροντα και δύσκολα παιχνίδια. Κάθε φορά που θα γεμίζουν οι Delije το γήπεδο θα έχουμε πλεονέκτημα. Πρώτα όμως να δούμε το τελικό ρόστερ μας και ακολούθως θα κάνουμε τις εκτιμήσεις για το που μπορούμε να φτάσουμε. Από μας εξαρτάται η πορεία μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.