Η προετοιμασία και τα φιλικά του Απόλλωνα Πάτρας

Η προετοιμασία και τα φιλικά του Απόλλωνα Πάτρας

Gazzetta team
Η προετοιμασία και τα φιλικά του Απόλλωνα Πάτρας

bet365

Ο Απόλλων Πατρών ενημέρωσε για την προετοιμασία της ομάδας καθώς επίσης και για νέες χορηγίες.

Σε μία εκδήλωση η οποία περιελάμβανε αρκετά θέματα οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πάτρας φρόντισαν να αναφερθούν σε πολλά και διάφορα θέματα. Ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Καραπάνος αναφέρθηκε στο πλάνο της προετοιμασίας του Απόλλωνα, το οποίο περιλαμβάνει τα εξής:

18 Αυγούστου: Εναρξη προετοιμασίας, με συνάντηση στις 7μ.μ. στο «κλειστό» του Απόλλωνα και, ακολούθως, χαλαρή προπόνηση.

19-21 Αυγούστου: Εναρξη προπονήσεων, με τους παίκτες να περνούν και από ιατρικές εξετάσεις, χωρισμένοι σε γκρουπ. Οι εξετάσεις θα γίνουν στην «Φροντίδα Υγείας», μόνιμη χορηγό του Απόλλωνα την τελευταία 4ετία.

22 Αυγούστου: Αναχώρηση για Καρπενήσι. Διαμονή στο ξενοδοχείο «Avaris» (5 αστέρων). Οι προπονήσεις θα πραγματοποιούνται καθημερινά 11π.μ.-1μ.μ. και 7μ.μ.-9μ.μ. στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και σε αθλητικούς χώρους του ξενοδοχείου.

29 Αυγούστου: Φιλικό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Καρπενήσι.

30 Αυγούστου: Επιστροφή στην Πάτρα.

31 Αυγούστου: Μονοήμερη ξεκούραση.

1 Σεπτεμβρίου: Προπονήσεις στο κλειστό γυμναστήριο του Απόλλωνα.

3-4 Σεπτεμβρίου: Δυο φιλικά παιχνίδια (αναζητούνται οι αντίπαλοι).

10-11 Σεπτεμβρίου: Δυο φιλικά παιχνίδια (αναζητούνται οι αντίπαλοι).

14 Σεπτεμβρίου: Φιλικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο Καρπενήσι.

19-21 Σεπτεμβρίου: Εφόσον δεν υπάρχουν υποχρεώσεις στο Κύπελλο Ελλάδας, διοργάνωση διεθνούς τουρνουά στην Πάτρα.

Ο Νίκος Αργυρόπουλος αναφέρθηκε και στην διαμονή του Απόλλωνα στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του: «Είμαι εδώ για πέμπτη χρονιά. Η προετοιμασία στο Καρπενήσι με τα φιλικά παιχνίδια, είναι η πρώτη φορά που γίνονται. Αυτό δείχνει την σοβαρότητα που υπάρχει από τους ανθρώπους του Συλλόγου. Δέκα χρόνια πριν, όταν αγωνιζόμουν στον Ολυμπιακό, πήγαμε για προετοιμασία στο ξενοδοχείο “Avaris” του Καρπενησίου γιατί είναι ίσως το καλύτερο στην περιοχή. Οι ομάδες που θα παίξει φιλικά ο Απόλλων είναι πολύ μεγάλες κι αυτό είναι σημαντικό. Η ομάδα έχει κάνει πολύ καλές προσθήκες σε Έλληνες και ξένους παίκτες. Ο Νίκος Βετούλας έχει αποδείξει ότι είναι πολύ καλός και σε αυτό. Αν είμαστε υγιείς και έχουμε λίγο την τύχη στο πλευρό μας, με σταθερά βήματα θα βρεθούμε πιο πάνω τη νέα χρονιά».

Στα προνόμια που θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα αναφέρθηκε ο Σωτήρης Χαλκιόπουλος (Β’ αντιπρόεδρος του Α.Σ. Απόλλων), ο οποίος από φέτος δραστηριοποιείται κυρίως σε θέματα μάρκετινγκ του Συλλόγου.

«Κάνουμε μια νέα προσπάθεια στην οποία θέλουμε την συμπαράσταση όλων των πατρινών. Δίνουμε μεγάλη έμφαση και στις λεγόμενες κοινωνικές κατηγορίες, σε ανέργους και φοιτητές. Παράλληλα, θα λειτουργήσει σε πιο επαγγελματικά επίπεδα και η μπουτίκ του συλλόγου» επεσήμανε και αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα.

Το Πρόγραμμα θα ανταμείβει όλους τους κατόχους με εκπτωτικά πακέτα (ο σχεδιασμός του βρίσκεται σε εξέλιξη και θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις στα μέσα του ερχόμενου Σεπτεμβρίου), ενώ θα υπάρχει ειδική επιβράβευση για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας που θα έχουν συνεχή παρουσία στα παιχνίδια του Απόλλωνα. Επίσης, ο Σ. Χαλκιόπουλος τόνισε ότι ο Απόλλων είναι ανοικτός σε ιδέες και προτάσεις από τους φιλάθλους του για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης και τόνισε ότι ο στόχος που έχει τεθεί από την διοίκηση της ομάδας είναι να διατεθούν 1.000 εισιτήρια διαρκείας.

Ανακοινώθηκε ο Δ. Γοργόνης

Στην διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου ανακοινώθηκε και η μεταγραφή του Διογένη Γοργόνη. Ο 16χρονος παίκτης από την Καβάλα εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Παίδων. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή του ενδυναμώνει την εφηβική ομάδα της Απολλωνιάδας, η οποία θα διεκδικήσει μια νέα πανελλήνια επιτυχία την προσεχή σεζόν.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα