Θέλει… επιστροφή Πάργκο η Μακάμπι!

Φάνης Παναγιώτου
Θέλει… επιστροφή Πάργκο η Μακάμπι!
Πίσω στο Ισραήλ είναι πιθανό να επιστρέψει ο Τζέρεμι Πάργκο, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να θέλει να το αποκτήσει ξανά και να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Τζέρεμι Πάργκο άφησε το NBA (σ.σ. έχει αγωνιστεί σε Γκρίζλις, 76ers, Καβαλίερς), προκειμένου να επιστρέψει στην Ευρώπη για λογαριασμό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, υπογράφοντας μάλιστα ένα από τα πιο υψηλά συμβόλαια! Η αγωνιστική παρουσία του Αμερικανού γκαρντ (γενν. το 1986, ύψος 1.88μ.) δεν έχει καμία σχέση με τα λεφτά που πήρε για τη σεζόν που πέρασε, καθώς στην Ευρωλίγκα μέτρησε μόλις 5 πόντους, 1 ριμπάουντ & 1.4 ασίστ σε 27 συμμετοχές (15:25 λεπτά).

Ο Τζέρεμι Πάργκο ψάχνει την καλύτερη επιλογή για το μέλλον του και αυτή δεν αποκλείεται να είναι η επιστροφή του στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο Αμερικανός γκαρντ αγωνίστηκε στο Ισραήλ τη σεζόν 2010-2011 και έκανε πολύ καλή χρονιά (σ.σ. στην συνέχεια ακολούθησε το NBA…) φτάνοντας μέχρι τον Τελικό της Ευρωλίγκας, όπου γνώρισε την ήττα από τον Παναθηναϊκό στη Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα one.co.il, η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, προκειμένου να αποδεσμευτεί ο Πάργκο από το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα και να επιστρέψει στο Ισραήλ για να ενισχύσει εκ νέου τους Πρωταθλητές Ευρώπης.

Jeremy Pargo:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.