Μπατίστα: «Όλοι θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό»

Μπατίστα: «Όλοι θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό»

Φάνης Παναγιώτου
Μπατίστα: «Όλοι θέλουν να παίξουν στον Παναθηναϊκό»

bet365

Ο Εστεμπάν Μπατίστα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Αναλυτικά, η συνέντευξη του Εστεμπάν Μπατίστα στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού:

"Αισθάνομαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι πια μέλος του Παναθηναϊκού. Έχω παίξει πολλά χρόνια στην Ευρωλίγκα, αλλά αυτή είναι η πρώτη χρονιά που θα αγωνιστώ στην Ελλάδα και συγκεκριμένα σε μια ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Όλοι γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό καθώς είναι ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, από τους κορυφαίους στην Ευρώπη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι μέλος μιας τόσο μεγάλης ομάδας με τόσες επιτυχίες και θα παίζω μπροστά σε τόσο κόσμο. Ο συνδυασμός των παραπάνω κάνουν όλους τους παίκτες να θέλουν να αγωνιστούν με τον Παναθηναϊκό", δήλωσε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς:

"Παράλληλα, είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα συναντήσω ξανά τον κ. Ιβάνοβιτς, ο οποίος με είχε εμπιστευτεί στη Λαμποράλ Κούτσα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό προπονητή και άνθρωπο".

Κλείνοντας τις δηλώσεις του, ο Εστεμπάν Μπατίστα εξέφρασε την ικανοποίησή του που θα είναι συμπαίκτης του Δημήτρη Διαμαντίδη την καινούρια σεζόν: "Όταν ακούς για Παναθηναϊκό, τότε το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους παίκτες στην Ευρώπη. Οι τίτλοι και οι ατομικές του διακρίσεις στην Ευρωλίγκα μιλούν από μόνες τους. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και αισθάνομαι χαρούμενος που θα είμαι συμπαίκτης του", σημείωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα