Χάνει και τη δεύτερη φάση ο Παπαπέτρου

Χάνει και τη δεύτερη φάση ο Παπαπέτρου

Χάνει και τη δεύτερη φάση ο Παπαπέτρου

bet365

Η Εθνική Νέων προκρίθηκε στη δεύτερη φάση, αλλά ούτε εκεί θα έχει τη βοήθεια του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Η πορεία της Εθνικής Νέων δεν είναι η αναμενόμενη μέχρι τώρα στο Ευρωμπάσκετ στην Κρήτη και σίγουρα ένας εκ των βασικών λόγων είναι η απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου. Τα νέα για την πορεία της κατάστασής του δεν είναι καλά αφού η Εθνική θα αγωνιστεί χωρίς αυτόν και στην επόμενη φάση.

Ο διεθνής φόργουορντ δεν είχε τελικά διάστρεμμα β' βαθμού όπως ήταν η αρχική εκτίμηση, αλλά έχει και οστικό οίδημα. Ο Παπαπέτρου βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και 5 μέρες κάνοντας θεραπείες με τον φυσικοθεραπευτή που συνεργάζει η Εθνική, αλλά όπως ήταν αναμενόμενο εξετάστηκε και από τους ιατρούς του Ολυμπιακού. Η κατάσταση στο πόδι του δεν είναι καλή και συμφώνησαν πως απαγορεύεται να μπει στο γήπεδο πριν την Τετάρτη (τελευταία ημέρα της δεύτερης φάσης).

Ένα άλλο θέμα που επανέρχεται στην επιφάνεια είναι το θέμα της ασφάλισης των παικτών, ένα θέμα για το οποίο είχαν έρθει σε ανοικτή κόντρα Ολυμπιακός και Ομοσπονδία. Η ασφάλιση πάντως των παικτών ισχύει από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του συλλόγου κι ύστερα (δηλαδή από Οκτώβριο κι έπειτα) που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός δε θα λάβει κάποιο ποσό από τις ημέρες απουσίας του παίκτη του. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αποζημιώνονταν μόνο στην περίπτωση που ο παίκτης τους θα έχανε λόγω τραυματισμού το πρώτο επίσημο ματς της ομάδας του. Πέρυσι οι Βασίλης Σπανούλης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης έχασαν το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, ωστόσο καμία από τις δύο ομάδες δεν αποζημίωθηκε αφού αμφότεροι αγωνίστηκαν στο πρώτο ματς της σεζόν.

 

Τελευταία Νέα