Η Λολίτα Λύμουρα στο 6ο TRIPLE CROWN BASKETBALL SUMMER CAMP!

Gazzetta team
Η Λολίτα Λύμουρα στο 6ο TRIPLE CROWN BASKETBALL SUMMER CAMP!

bet365

Με μεγάλο ενθουσιασμό υποδέχτηκαν τα παιδιά και το προπονητικό team της Triple Crown την Λολίτα Λύμουρα παίχτρια του Πρωτέα Βούλας στο 6ο Triple Crown Basketball Summer Camp.

H επίσκεψη της στο 6ο Triple Crown Basketball Summer Camp πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (10-07-2014).

Η Λολίτα Λύμουρα, πρώτη σε assist τη φετινή χρονιά στην Α1 γυναικών αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση, δέχθηκε ερωτήσεις από τους νεαρούς αθλητές και φωτογραφήθηκε μαζί τους δηλώνοντας: «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση είναι μεγάλη η χαρά μου που βρίσκομαι ανάμεσα σας. Και εγώ όπως και εσείς ξεκίνησα να παίζω σε μικρή ηλικία και συγκεκριμένα στα δώδεκα μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω καταφέρει να φτάσω σε αυτό το επίπεδο, να κερδίσω κάποιους τίτλους αλλά και να ζήσω ωραίες στιγμές και να δημιουργήσω σημαντικές φιλίες. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κερδίζεις φίλους, παρέες γιατί αυτά είναι που θα μείνουν στο τέλος. Αν θα μπορούσα να σας συμβουλεύσω για κάτι θα ήταν να δημιουργήσετε φίλους και σχέσεις που θα τις έχετε σε όλη σας τη ζωή. Προσωπικά μου αρέσει να πασάρω αντί να σκοράρω και θεωρώ πως κάθε αθλητής θα πρέπει να βρει τον τρόπο να είναι ομαδικός και να αγωνίζεται για την ομάδα του αν θέλει να προχωρήσει. Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο επίσης είναι να ακούτε τους προπονητές σας. Εγώ είχα την τύχη να δουλέψω με πολλούς καλούς προπονητές και από όλους έμαθα. Για να μιλήσω συγκεκριμένα για τον coach Κτιστάκη που είναι σήμερα εδώ, είχα την τύχη να τον έχω στον Αθηναϊκό την χρονιά μάλιστα που κατακτήσαμε το Triple Crown. Ξεκίνησα την χρονιά ως δεύτερη playmaker όμως με δουλειά αλλά και με την εμπιστοσύνη που μου έδειξε κατάφερα να παίξω μετά από κάποιους μήνες ως βασική. Μην παρατήσετε τα όνειρα σας, με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρετε.»

Στην συνέχεια απάντησε στις ερωτήσεις των νεαρών αθλητών

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το τι ομάδα είναι και αν θα ήθελε να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ή στον Παναθηναϊκό δήλωσε: « Ο Ολυμπιακός είναι σε μια διαδικασία να φτιάξει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει κάποια στιγμή στην Α1 αλλά προς το παρών δεν έχει την δυναμική που έχει το ανδρικό του τμήμα. Δεν το έχω κρύψει ότι είμαι Παναθηναϊκός αλλά όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Πρωτέα Βούλας. Μικρότερη είχα το όνειρο να φορέσω την φανέλα του Παναθηναϊκό και είχα και προτάσεις αλλά ως επαγγελματίας θα πρέπει να κοιτάξω την καλύτερη επιλογή. Αν ήταν το χόμπι μου θα πήγαινα. Ίσως στο μέλλον πάντως να γίνει.»

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τα πρότυπα της απάντησε: « Από τους άνδρες είναι ο Δημήτρης ο Διαμαντίδης, από τις γυναίκες η Μπέκυ Χάμοντ και όταν ήμουν μικρότερη η Αναστασία Κωστάκη που είχα την ευκαιρία να την αντιμετωπίσω».

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με την νέα χρονιά και τους στόχους του Πρωτέα Βούλας αλλά και την διαφορά του ανδρικού από το γυναικείο πρωτάθλημα σε οικονομικούς όρους απάντησε: «Στόχος μας θα είναι το πρωτάθλημα. Φέτος χάσαμε από το Ελληνικό και βγήκαμε δεύτερες αλλά και πάλι ήταν μια επιτυχημένη χρονιά. Η διαφορά σε οικονομικούς όρους είναι χαώδης ιδιαίτερα αν συγκρίνουμε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός με τις αντίστοιχες διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου της Α1 γυναικών.

Σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με τον καλύτερο προπονητή που έχει συνεργαστεί απάντησε: «Όπως σας είπα και προηγουμένως ήμουνα πολύ τυχερή στην καριέρα μου, κάθε προπονητής που είχα με βοήθησε πολύ, ο καθένας είχε και κάτι διαφορετικό να μου προσφέρει. Αν έπρεπε να ξεχωρίσω κάποιον θα ήταν ο πρώτος μου προπονητής που με πίστεψε σε μικρή ηλικία, ο κ. Τάκης Μπακογιώργος.»

Αφού ολοκληρώθηκαν οι ερωτήσεις το λόγο πήρε ο Γιάννης Κτιστάκης δηλώνοντας: «Είναι μεγάλη τιμή που έχουμε την Λολίτα σήμερα εδώ, πολλοί την αποκαλούν τον θηλυκό Δημήτρη Διαμαντίδη απλά σας το αναφέρω γιατί είναι λογικό οι μικρότεροι αθλητές να μην την γνωρίζετε. Της ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο. Την ευχαριστούμε ιδιαιτέρως και ελπίζουμε πως και του χρόνου θα είναι κοντά μας.»

 

Τελευταία Νέα