Κι ο Σφαιρόπουλος στο 1ο Basketball Camp της ΕΑ Καλύμνου (pics)

Γιάννης Ράμμας
Κι ο Σφαιρόπουλος στο 1ο Basketball Camp της ΕΑ Καλύμνου (pics)

bet365

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος πήρε σειρά στους καλεσμένους του 1ου Basketball Camp της ΕΑ Καλύμνου, το οποίο συνεχίζεται μ' επιτυχία.

Συγχρόνως με την παρουσία του προπονητή του Πανιωνίου, ο οποίος θα επιβλέψει (10/7) και την προπόνηση των παιδιών του camp, ο πρόεδρος της ΕΑ Καλύμνου, Γιάννης Καρδούλιας, ευχαρίστησε για τη δική του συμμετοχή τον Δημήτρη Μαυροειδή, ενώ του παρέδωσε το φωτογραφικό λεύκωμα του νησιού «ΚΑΛΥΜΝΟΣ». «Ήταν μεγάλη χαρά για εμένα που βρέθηκα κοντά σας, είδα τη σημαντική προσπάθεια που κάνετε γι' αυτά τα παιδιά κι αξίζουν "συγχαρητήρια" σ' όλους. Ελπίζω να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, ώστε κι οι νεαροί αθλητές να κάνουν αυτό το οποίο αγαπούν. Τα παιδιά έδειξαν πως θέλουν να μάθουν πράγματα για το μπάσκετ, ωστόσο, πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά και ν' ακούν τους προπονητές τους» είπε ο 29χρονος άλλοτε σέντερ του Περιστερίου, του Πανιωνίου, του Αμαρουσίου, της Μπιλμπάο και του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο λόγος πέρασε στην Καλύμνια Βίκυ Βολονάκη και στην Αμερικανίδα Κέιτι Γκερλντς, οι οποίες έδωσαν τις δικές τους συμβουλές ως προπονήτριες του Πανεπιστημίου Μαράιαν της Ιντιανάπολις.

Το 1ο Basketball Camp της ΕΑ Καλύμνου θα τρέξει μέχρι τις 12/7.

 

Τελευταία Νέα