Χάρηκαν το μπάσκετ στο «Papaloukas & Friends feat. Petway» (pics & vids)

Gazzetta team
Χάρηκαν το μπάσκετ στο «Papaloukas & Friends feat. Petway» (pics & vids)

bet365

«Πλημμύρισε» από παιδιά το κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Navarino Dunes στο «The Westin Resort Costa Navarino»!

Το «Papaloukas& Friends featuring Petway» που διεξάγεται για δεύτερη σεζόν στο κορυφαίο Resort, έχει προσελκύσει δεκάδες παιδιά τόσο από επισκέπτες του όσο κι από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας.

Εβδομήντα επτά παιδιά (7-17 ετών) την Πέμπτη και 108 σήμερα Παρασκευή 108 ακολούθησαν στο πρόγραμμα του προπονητικού καμπ.

«Δεν θα γίνετε καλύτεροι μπασκετμπολίστες εδώ. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέσα σε μια ημέρα, ή από ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα. Καλύτερος γίνεσαι μέσα από την καθημερινή προπόνηση και προσπάθεια. Κι αυτό ισχύει ακόμη κι όταν είσαι, αυτό που λέμε, φθασμένος μπασκετμπολίστας. Εδώ θέλουμε να σας δώσουμε το ερέθισμα για να αγαπήσετε το άθλημα και τη δουλειά. Μαζί με τον Μπρεντ Πετγουέι και τους κόουτς, Θανάση Γιαπλέ, Σταύρο Μυκονιάτη και τον γυμναστή μας, τον Βασίλη Μητσιόπουλο, έχουμε φτιάξει ένα πρόγραμμα που πιστεύουμε ότι θα σας κάνει να αντιληφθείτε πως πρέπει να δουλεύετε για να βελτιώνεστε», είπε ο Θοδωρής Παπαλουκάς, υποδεχόμενος τα παιδιά που απολαμβάνουν το μπάσκετ, μαθαίνοντας λεπτομέρειες για τα βασικά στοιχεία του αθλήματος αλλά διασκεδάζοντας με διαγωνισμούς, παιχνίδια με τη μπάλα και σόου από τον Μπρεντ Πετγουέϊ.

«Είναι η δεύτερη φορά που βρίσκομαι εδώ. Καλώς ήρθατε στο υπέροχο Resort του Costa Navarino και εύχομαι να περάσετε υπέροχα και να αποκτήσετε εμπειρίες που θα σας συντροφεύουν για πάντα» είπε από την δική του μεριά ο Αμερικανός άσος του Ολυμπιακού, πριν παρουσιάσει τον πρώτο Guest Star του «Papaloukas & Friends featuring Brent Petway», τον Κώστα Τσαρτσαρή.

«Ειλικρινά θέλω να σας πω οτι είστε πολύ τυχεροί που έχετε τη δυνατότητα να βρίσκεστε σε αυτό το καταπληκτικό μέρος και συμμετέχετε στο προπονητικό καμπ. Οι εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, οι προπονητές έχουν τεράστια εμπειρία και θα μπορέσετε να μάθετε σημαντικά πράγματα. Μπορεί κάποιες ασκήσεις, ή ορισμένες υποδείξεις να σας φανούν ανούσιες, αλλά πιστέψτε με είναι πολύ σημαντικές. Οι λεπτομέρειες αυτές είναι η βάση για να γίνει κάποιος σωστός μπασκετμπολίστας», τόνισε στα παιδιά ο Κώστας Τσαρτσαρής.

 

Τελευταία Νέα