Ο Μπαλογιάννης επισκέφτηκε το camp του ΠΑΟΚ

Ο Μπαλογιάννης επισκέφτηκε το camp του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ο Μπαλογιάννης επισκέφτηκε το camp του ΠΑΟΚ

bet365

Ο Γιώργος Μπαλογιάννης μίλησε στα παιδιά που συμμετέχουν στο camp του ΠΑΟΚ για το μπάσκετ και τους έδωσε συμβουλές.

Ένας παλιός γνώριμος του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Μπαλογιάννης βρέθηκε στο «Παλατάκι» και συμμετείχε στο καλοκαιρινό camp μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Για τρεις περίπου ώρες, μαζί με τον Νίκο Σταυρόπουλο δίδαξαν τα βασικά του μπάσκετ στους αθλητές του καμπ και αμέσως μετά ο Γιώργος Μπαλογιάννης μίλησε στο paokbc.gr.

«Όλη αυτή η διαδικασία ξεκίνησε από το Νίκο και εκεί στηρίζεται. Μου έκανε την πρόταση να έρθω, η αλήθεια είναι ότι επρόκειτο για κάτι που ήθελα να το κάνω χρόνια και τώρα μου δόθηκε η ευκαιρία. Είδα κι εγώ κάποια πράγματα που θα με βοηθήσουν», σχολίασε ο Γιώργο Μπαλογιάννης και αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνουν στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ οι φίλοι του Μπάνε Πρέλεβιτς και Νίκος Σταυρόπουλος… «Με τον Μπάνε και τον Νίκο, τον κόουτς τον Σούλη Μαρκόπουλο, αλλά και όλο τον κόσμο εδώ, νομίζω ότι έχουμε μία άλλη σχέση, γεμάτη ειλικρίνεια και το αίσθημα της φιλίας με όλους. Εδώ είμαι, κοντά, χωρίς να θεωρηθεί ότι ψάχνω για κάτι. Απλά ισχύει αυτό που είπα και στο Νίκο και στο Μπάνε από την πρώτη στιγμή που ασχολήθηκαν, ότι όποτε μου ζητήσουν κάτι, εγώ θα είμαι εδώ».

Ο Γιώργος Μπαλογιάννης είναι αλήθεια ότι πάντα ανταποκρινόταν σε αυτά που του ζήτησε η ομάδα και όπως λέει χαρακτηριστικά: «Δεν μου αρέσει να φαίνομαι πολύ. Μου είχαν κάνει πρόταση να είμαι κοντά τους από την πρώτη στιγμή που ανέλαβαν την ομάδα, αλλά ήμουν απόλυτα ειλικρινής μαζί τους. Είπα ότι δεν μπορούσα να είμαι σε καθημερινή βάση δίπλα στην ομάδα, αλλά όποτε θεώρησαν ότι έπρεπε να συμμετέχω σε κάτι, νομίζω ότι ανταποκρίθηκα και αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι η χρονιά που τελείωσε, ήταν ένα πολύ καλό παράδειγμα για όλους, κυρίως για όσους είναι έξω από την ομάδα. Η ομάδα δεν χρειάζεται πολλά πολλά, αλλά με οργανωμένη δουλειά μέσα κι έξω από το γήπεδο, έφτασε να πάρει μία πολύ καλή θέση στο πρωτάθλημα. Και πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα ο κόσμος. Βέβαια να μην ξεχνάμε ότι και από τα δικά μας χρόνια αυτά τα σκαμπανεβάσματα ο κόσμος τα είχε. Δηλαδή και στο Παλέ υπήρχαν στιγμές που παίζαμε με πολύ λίγο κόσμο. Το γήπεδο είναι ένας καλός τρόπος διαφυγής για τον κόσμο, ξέρω ότι υπάρχουν δυσκολίες, αλλά μπορεί και πρέπει να είναι εδώ για να βοηθήσουν την ομάδα, αλλά με υγιή τρόπο. Μην πάμε στο γήπεδο για να βοηθήσουμε και στο τέλος τιμωρηθεί η ομάδα. Χρειάζεται συμμετοχή από τον κόσμο, γιατί είναι ο ΠΑΟΚ και γιατί αξίζει και η προσπάθεια που κάνουν ο Μπάνε, ο Νίκος και όλα τα παιδιά για την ομάδα. Και το αποτέλεσμα που και πάλι θα έρθει θα είναι καλό».

Ο «Μπαλό» το τελευταίο διάστημα έχει ασχοληθεί και με την ομάδα της περιοχής όπου γεννήθηκε και συνεχίζει να ζει, τον Αστέρα Σίνδου και όπως εξηγεί στο paokbc.gr «Έχουμε ξεκινήσει κάτι στη Σίνδο, στο σπίτι μου δηλαδή, εκεί από όπου ξεκίνησα. Όπως με τον ΠΑΟΚ έχω κι εκεί στον τόπο μου ισχυρούς δεσμούς και πολλά συναισθήματα. Με τον Μπάμπη Δρακουλίδη έχουμε αναλάβει τα τμήματα υποδομής, αλλά και τις μεγάλες ομάδες μπάσκετ του Αστέρα Σίνδου, η γυναίκα μου έχει αναλάβει τις ομάδες βόλεϊ και τώρα που είμαι με ανθρώπους που μεγαλώσαμε μαζί και όλοι τους αγαπούν τον αθλητισμό και το αναπτυξιακό κομμάτι του αθλήματος. Με αυτό το σκεπτικό ασχολήθηκα και το βασικό που θέλουμε είναι όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και να αποφύγουν άλλους κινδύνους ή πειρασμούς. Θα είναι πολύ σημαντικό να έρθουν στο γήπεδο, όχι μόνο στο δικό μας, αλλά σε οποιοδήποτε γήπεδο, άλλης ομάδας ή άλλους αθλήματος. Σχεδιάζουμε να επανιδρύσουμε και το τμήμα του γυναικείου μπάσκετ και μακάρι να έχουμε δύναμη να βοηθήσουμε και την περιοχή της Σίνδου και όλες τις γύρω περιοχές».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα