Νικ Καλάθης: Επιστρέφει, αλλά... πού;

Γιάννης Ράμμας
Νικ Καλάθης: Επιστρέφει, αλλά... πού;

bet365

Ο ανταγωνισμός φέρεται ν' απομακρύνει τον Νικ Καλάθη απ' τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει αρχίσει να εξετάζει κι άλλες λύσεις, αν ο παίκτης επιστρέψει στους Γκρίζλις ή στην Ευρώπη, αλλά όχι για τον ίδιο.

Ο Παναθηναϊκός έκανε την κίνηση για τον τον Νικ Καλάθη, προσφέροντάς του αρκετά δελεαστικό 3ετές συμβόλαιο αξίας άνω των $6.000.000, αλλά ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμα, ούτε εκείνος είναι ο μοναδικός ενδιαφερόμενος. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη πια επίσης προσπαθεί να τον πάρει πίσω στη Ρωσία (σ.σ. Λοκομοτίβ Κουμπάν 2012-13) κι οι υποψήφιες ομάδες πιθανότατα θ' αυξηθούν με το πέρασμα του χρόνου.

Η δυνατότητα του 25χρονου ομογενή γκαρντ να μπορεί ν' απαντήσει σ' οποιαδήποτε ομάδα μέχρι και τις 30/6, οπότε λήγει η διορία της ευρωπαϊκής εξόδου απ' το συμβόλαιό του στους Γκρίζλις, δε διευκολύνει τον προγραμματισμό του Παναθηναϊκού, ο οποίος δε μπορεί να ξοδέψει όλο το χρόνο του γι' αυτόν. Μη παραγνωρίζοντας τον ανταγωνισμό, έχει αρχίσει να σημειώνει άλλους παίκτες στη λίστα του.

Ο Τζίμερ Φρεντέτ(!) φέρεται να 'ναι ένας εξ αυτών, καθότι χωρίς συμβόλαιο, αλλά η περίπτωσή του φαντάζει δυσκολότερη κι απ' αυτή του πρώην παίκτη του. Το Νο.10 του 2011 (25χρ., G) ολοκλήρωσε την χρονιά στους Σικάγο Μπουλς, αφού οι Κινγκς (σ.σ. τον απέκτησαν απ' τους Μπακς μέσω ανταλλαγής ανήμερα του τότε draft) δεν τον είχαν στα σχέδιά τους άλλο πια και τον αποδέσμευσαν στις 27/2. Οι Μπουλς τον υπέγραψαν λίγες ημέρες αργότερα (2/3) και δύσκολα δε θα υπάρξει άλλη ομάδα στο ΝΒΑ να το επαναλάβει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα