Η απόφαση έχει να κάνει με την ασφάλιση και όχι με τη διαιτησία

Η απόφαση έχει να κάνει με την ασφάλιση και όχι με τη διαιτησία
Οι επιστολές του Ολυμπιακού προς την ΕΟΚ, η απόφαση που έχει παρθεί πριν καν ξεκινήσουν οι τελικοί και στάση της Ομοσπονδίας.

Αρκετός θόρυβος έχει δημιουργηθεί σε σχέση με την απόφαση του Ολυμπιακού να μην αφήσει κανέναν παίκτη της ομάδας να παίξει στην Εθνική ομάδα αν η Ομοσπονδία δε στείλει τα ασφαλιστήρια τους.

Η δήλωση του Γιώργου Αγγελόπουλου σε σχέση με τους διεθνείς παίκτες του Ολυμπιακού και την Εθνική ομάδα λογικά δε θα έπρεπε να παραξενεύει κανέναν αφού η διοίκηση των «ερυθρολεύκων» το έχει γνωστοποιήσει πολύ πριν ξεκινήσουν οι τελικοί.

Η απόφαση είχε παρθεί πριν καν αρχίσουν οι αγώνες μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού οπότε αυτομάτως εξαλείφετε ο παράγοντας της διαιτησίας και των «ερυθρόλευκων» παραπόνων. Η απόφαση των Αγγελόπουλων έχει να κάνει αποκλειστικά και μόνο με την ασφάλιση των παικτών τους και όχι με την εξέλιξη των τελικών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έχει στείλει 4 επιστολές στην ΕΟΚ την τελευταία τριετία. Μάλιστα πέρυσι την απέστειλε μετά το 3-0 του Παναθηναϊκού στους τελικούς και πολλοί έσπευσαν να τους κατηγορήσουν πως ήταν απόρροια της απώλεια του πρωταθλήματος. Φέτος έστειλαν πριν καν ξεκινήσουν οι τελικοί. Η μία ήταν στις 20/05 (δεν είχαν καν ξεκινήσει οι τελικοί) και η τελευταία στις 27/05 (η σειρά βρισκόταν στο 1-1). Ενδιάμεσα ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος με δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό έχει κάνει δηλώσεις εκπροσωπώντας επίσημα την ομάδα.

Α ο Ολυμπιακός χθες το βράδυ είχε κατακτήσει τον τίτλο με 3-1 οι Παπαπέτρου, Αγραβάνης και Χριστοδούλου πάλι δε θα πήγαιναν στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής Νέων.

Αν η ΕΟΚ δώσει τα ασφαλιστήρια των παικτών του Ολυμπιακού στην ομάδα και αυτά είναι ορθά καμωμένα βάσει της Νομοθεσίας και βάσει των όσων ισχυρίζεται η Ομοσπονδία, όλοι οι παίκτες του Ολυμπιακού οι οποίοι θα κληθούν, θα αγωνιστούν κανονικά στις Εθνικές ομάδες. Αποτελεί τιμή για κάθε σύλλογο να έχει διεθνείς παίκτες πόσω δε μάλλον όταν αυτοί είναι δέκα!

Ξεκάθαρα η όλη κατάσταση βρίσκεται στα χέρια του κ. Βασιλακόπουλου. Από τη στιγμή που όλα είναι σωστά και νόμιμα για τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας τότε δεν υπάρχει λόγος να μη δώσει αντίγραφο των ασφαλιστηρίων όχι μόνο στον Ολυμπιακό, αλλά και σε όποιον άλλο σύλλογο τα ζητήσει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα