Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης να με γαμ@#$»!(vid)

Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης να με γαμ@#$»!(vid)

Gazzetta team
Γιαννακόπουλος: «Δεν είμαι Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης να με γαμ@#$»!(vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση (απορρίφθηκε), ζητώντας την επανάληψη του αγώνα, ενώ ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είπε πως «δεν είμαι Αλαφούζος, Βαρδινογιάννης να με γαμ&4$ στο γήπεδο», αναφερόμενος στη διαιτησία!

Έξαλλος ήταν μετά την λήξη της αναμέτρησης ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο κ. Γιαννακόπουλος κατέθεσε ένσταση για επανάληψη του τελικού, καθώς ισχυρίστηκε πως ο Ολυμπιακός είχε περισσότερα άτομα από το επιτρεπόμενο στον πάγκο ενώ δήλωσε πως οι διαιτητές θα το... βρουν μπροστά τους και έκανε ποδοσφαιρική αναφορά με Αλαφούζο και Βαρδινογιάννη!

«Σήμερα ο αγώνας δεν έπρεπε να έχει ξεκινήσει. Ξεκίνησε εκβιαστικά μ’ ένα δίλλημα που μας έβαλε ο κ. Σχινάς ή να ξεκινήσει ο αγώνας ή να μηδενιστούμε. Οι κανονισμοί του ΕΣΑΚΕ είναι σαφείς: 22 άτομα επιτρέπονται από μια φιλοξενούμενη ομάδα στην αποστολή. Σήμερα ήρθαν 29 από τον Ολυμπιακό. Κάποια στιγμή πρέπει να μάθουμε να εναρμονιζόμαστε με τους κανόνες. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει ένσταση και ζητάει την επανάληψη του αγώνα. Όσον αφορά τώρα το αγωνιστικό μέρος, σήμερα έγινε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος. Και αυτό που έχω να πω στον κ. Σχινά, στον κ. Κορομηλά και στον κ. Ψαριανό, οτι αυτό που έγινε σήμερα θα το βρουν μπροστά τους. Εγώ δεν είμαι ούτε Βαρδινογιάννης, ούτε Αλαφούζος για να κάθομαι να δέχομαι να με γαμ@#$ μέσα στο γήπεδο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα