Πρίντεζης: «Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ»

Πρίντεζης: «Να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ»
Ο Γιώργος Πρίντεζης ανέλυσε τον δεύτερο τελικό του ελληνικού πρωταθλήματος και έκανε λόγο για... ενέργεια και συγκέντρωση στα 40'.

Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έρα του και να ισοφαρίσει τους τελικούς σε 1-1, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει πνευματική ετοιμότητα από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Γιώργος Πρίντεζης μιλώντας στο esake.gr ανέφερε: «Χάθηκε μια ευκαιρία στο πρώτο ματς να κάνουμε το μπρέικ, αλλά η σειρά έχει ακόμη αρκετό μέλλον. Ό,τι έγινε, έγινε και τώρα κοιτάζουμε μπροστά. Δεν μπορούμε να σταθούμε άλλο στο πρώτο ματς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε κάθε λεπτομέρεια. Κάθε μπάλα είναι ξεχωριστή και πρέπει να έχουμε συγκέντρωση 40 λεπτών, ούτε δευτερόλεπτο λιγότερο. Πρέπει στο δεύτερο ματς να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, θέλουμε να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ και να οδηγήσουμε την αναμέτρηση στον δικό μας ρυθμό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα