Γκιζόγιαννης: «Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ»

Γκιζόγιαννης: «Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Γκιζόγιαννης: «Καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί η ΑΕΚ»

bet365

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Α1 κι ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης μίλησε για την επίτευξη του στόχο σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, για τη βοήθεια του κόσμου, αλλά και την τελευταία αγωνιστική που θα κρίνει τον τίτλο.

Ο 30χρονος φόργουορντ που ήταν από τους πρωταγωνιστές της νίκης επί του Φίλιππου Βέροιας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ (www.psak.gr):

Για το αν η άνοδος ήρθε πιο δύσκολα απ' ότι περίμεναν: «Η ομάδα εφέτος έχει κάνει 3 ήττες σε μαραθώνιο 26 αγωνιστικών. Βάσει αποτελεσμάτων και κοιτώντας τη βαθμολογία, κάποιοι θα έλεγαν ότι ήρθε εύκολα. Όμως, δεν είναι έτσι. Το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό με αρκετές καλές ομάδες. Δείξαμε όμως σταθερότητα και πανηγυρίσαμε την άνοδο. Το γεγονός, ότι το πρωτάθλημα ήταν δύσκολο, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την επιτυχία μας».

Για το ποια στοιχεία θεωρεί ότι τους έδωσαν την άνοδο: «Από πέρυσι στη Β’ εθνική, ξεκίνησε ένας σχεδιασμός, ένα πλάνο. Ένα πρόγραμμα 2ετίας το οποίο περιελάμβανε σωστή προπόνηση. Δείξαμε σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και πιο βασικό, θεωρώ πως είναι το κλίμα στην ομάδα. Η σχέση που έχουν οι παίκτες με τους προπονητές και με τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Είναι άριστο κλίμα κι αυτό φάνηκε ιδιαίτερα, όταν αντιμετωπίσαμε δυσκολίες».

Για τον απαιτητικό κόσμο της ομάδας: «Σίγουρα δημιουργεί πίεση αλλά το διαχειριστήκαμε σωστά και η πίεση μετατράπηκε σε κίνητρο. Δεν μας άγχωνε αυτή η πίεση. Ίσα – ίσα που μας βοηθούσε».

Για το αν θα έχουν άγχος την τελευταία αγωνιστική κόντρα στο Ψυχικό, επειδή θα κριθεί ο πρωταθλητής: «Άγχος δεν θα υπάρχει αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν θα πάμε για τη νίκη. Η ΑΕΚ, ευτυχώς ή δυστυχώς, είναι καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί».

 

Τελευταία Νέα