Η... ελληνοτουρκική ψηφοφορία της Ευρωλίγκας για τους κορυφαίους του 2014

Γιάννης Ράμμας
Η... ελληνοτουρκική ψηφοφορία της Ευρωλίγκας για τους κορυφαίους του 2014
Το κοινό σε Ελλάδα & Τουρκία έχει μετατρέψει σε υπόθεση δύο την ψηψοφορία της Ευρωλίγκας για τους κορυφαίους του 2014. Μέχρι τα μεσάνυχτα της 28/4 ανοιχτή η ηλεκτρονική κάλπη.

Η ψηφοφορία τρέχει απ' τις 15/4 κι η ιστοσελίδα της ηλεκτρονικής κάλπης φαίνεται να δέχεται επισκέψεις σχεδόν μόνο απ' την Ελλάδα κι απ' την Τουρκία, όπως αναμενόταν βάσει και των αποτελεσμάτων των τελευταίων ετών.

Η πρώτη 5άδα του κοινού έχει υποστεί ελάχιστες διαφοροποιήσεις στο πέρασμα των ημερών, έχοντας συγκεκριμένους παίκτες του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού & της Γαλατάσαραϊ να εναλλάσσονται στις θέσεις της, αφού πια ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχει μείνει αρκετά πίσω, παρότι είχε κάνει... ιδανική πρεμιέρα.

Κάθε IP δικαιούται μία ψήφο (εδώ) ανά 24ωρο μέχρι και τα μεσάνυχτα της 28/4, όταν και θα κλείσει η ηλεκτρονική κάλπη. Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κόσμου θα αποτελέσουν το 25% της συνολικής καταμέτρησης για την καλύτερη 10άδα της διοργάνωσης του 2014, η οποία θα ανακοινωθεί λίγο πριν απ' το Final Four του Μιλάνου (16-18/5).