Πάτησε... Μαδρίτη ο Ολυμπιακός

Πάτησε... Μαδρίτη ο Ολυμπιακός
Από το βράδυ της Πέμπτης (24/4) ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Μαδρίτη όπου αύριο (25/4, 21:45-ΔΤ) θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ με σκοπό να τη νικήσει και να πανηγυρίσει την πρόκρισή του στο Final 4. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΔΡΙΤΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ

Η πτήση τσάρτερ που μετέφερε τον Ολυμπιακό στην Ισπανία προσγειώθηκε στην Μαδρίτη στις 21:50 και αμέσως η αποστολή αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Οι παίκτες είναι αρκετά επιβαρυμένοι από τα συνεχόμενα ματς και σίγουρα η πτήση τσάρτερ την οποία ναύλωσε η διοίκηση βοήθησε στο να ξεκουραστούν καλύτερα και να εξοικονομήσουν κάποια ενέργεια.

Το ταξίδι ήταν αρκετά ξεκούραστο λοιπόν με τους παίκτες να κοιμούνται την περισσότερη ώρα ή ακούγοντας μουσική. Η καλή ψυχολογία από την εξέλιξη της σειράς είναι ορατή διά γυμνού οφθαλμού χωρίς ωστόσο αυτό να ξεπερνά τα όρια. Σαφέστατα πιο ήρεμοι περιμένουν αύριο να ολοκληρώσουν μία ακόμη ιστορική ανατροπή.

Ο Ολυμπιακός πριν αναχωρήσει είχε προπονηθεί στο ΣΕΦ και έτσι με το που έφτασαν στην Μαδρίτη πήγαν απευθείας για ξεκούραση. Αύριο το πρωί στις 13:30 είναι προγραμματισμένο το πρωινό χαλάρωμα στο Palacios De Deportes και αργότερα στο ξενοδοχείο θα υπάρξει νέα... βιντεοθεραπεία.