Γουίλσον: «Μας επηρέασε η διακοπή»

Γουίλσον: «Μας επηρέασε η διακοπή»

bet365

Ο Τζερεμάια Γουίλσον πιστεύει πως η διακοπή του πρωταθλήματος κόστισε στoν Απόλλωνα στη Νέα Σμύρνη κι ελπίζει να καταφέρουν να φτάσουν στα playoffs.

Ο Τζερεμάια Γουίλσον μίλησε για την ήττα στη Νέα Σμύρνη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Σίγουρα η διακοπή του πρωταθλήματος μας κόστισε. Φάνηκε σαν να μην ήμασταν στο γήπεδο. Κάναμε πολλά λάθη, δεν αντιδράσαμε σωστά στην πίεση του αντιπάλου και βέβαια χάσαμε πολλά σουτ. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ δυνατά και εμείς δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε».

Ο Κώστας Ρακιντζής, βοηθός του Νίκου Βετούλα, είπε: «Χρόνια πολλά σε όλους. Εμείς επηρεαστήκαμε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και αυτό φάνηκε. Η εμφάνισή μας ήταν κάκιστη. Ο Πανιώνιος κέρδισε δικαιότατα αφού ήταν η καλύτερη ομάδα. Εμείς έχουμε δείξει ότι είμαστε καλή ομάδα, αλλά σήμερα δεν το δείξαμε. Έχουμε πετύχει τον στόχο της παραμονής, αλλά θέλουμε να δώσουμε το παρών και στα playoffs».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα