Λάσο: «Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»

Λάσο: «Έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους παίκτες μου»
Ο Πάμπλο Λάσο περιμένει η ομάδα του να δείξει χαρακτήρα απέναντι στον Ολυμπιακό (25/4, 21:45) στο Game 5 και θεωρεί τον κόσμο «κλειδί» για τη νίκη.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε για τη σειρά με τον Ολυμπιακό και το τελευταίο παιχνίδι της σειράς: «Έχουμε μπροστά μας το πέμπτο παιχνίδι στην έδρα μας, είναι πολύ σημαντικό κι έχουμε δουλέψει όλο τον χρόνο για ματς σαν κι αυτό. Η σειρά θα κριθεί στα πέντε ματς, αλλά δεν έχει σημασία. Ό,τι έγινε ανήκει στο παρελθόν και το μόνο που μετράει τώρα είναι το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας. Ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά στην Ελλάδα, είναι άλλωστε οι Πρωταθλητές. Κάθε φορά που παίζεις μία τέτοια σειρά σκέφτεσαι ότι πρέπει να φτάσεις στα όριά σου.

Η ομάδα ήταν καλή στα δύο πρώτα παιχνίδια της σειράς κι όλο τον χρόνο. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στην Αθήνα και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να αφήσουμε πίσω τις κακές στιγμές. Περισσότεροι από ένας παίκτες μας έκαναν κακό, ενώ δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τα επιθετικά ριμπάουντ. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός παίζει στο επίπεδο ενός πρωταθλητή Ευρώπης.

Πιστεύω ότι παρά την κούραση η ομάδα μου είναι έτοιμη να τα δώσει όλα στο πέμπτο παιχνίδι και είναι το μόνο πράγμα που με απασχολεί αυτή τη στιγμή. Η φυσική κατάσταση είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Πιστεύω στον χαρακτήρα που έχει δείξει όλη την χρονιά η ομάδα κι έχω τυφλή εμπιστοσύνη στους παίκτες. Την Παρασκευή (25/4) είναι μεγάλη ημέρα. Είναι το πέμπτο παιχνίδι και η ομάδα δεν έχει λόγο να αλλάξει και πρέπει να κάνει ότι όλη την χρονιά».

Όσο για τον κόσμο: «Οι φίλαθλοι μας στηρίζουν όλη τη διάρκεια της σεζόν και ήταν το "κλειδί" για τις νίκες που κάναμε στα δύο πρώτα παιχνίδια της σεζόν. Ξέρω ότι θα έρθουν ξανά στο γήπεδο στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Πάντα προσπαθούμε να τους δίνουμε την ενέργειά μας».