Γιαπλές: «Μας έκανε κακό η διακοπή...»

Γιαπλές: «Μας έκανε κακό η διακοπή...»

Gazzetta team
Γιαπλές: «Μας έκανε κακό η διακοπή...»

bet365

Για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (18:00) μίλησε ο Θανάσης Γιαπλές, που τόνισε πως η διακοπή έκανε κακό στον Ίκαρο Χαλκίδας.

«Η διακοπή του πρωταθλήματος μας έκανε κακό, καθώς αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα στη διάρκεια της. Φυσικά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να τα αφήσουμε στην άκρη και να κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να κερδίσουμε το ματς με τον Κολοσσό. Πρώτον για να διατηρήσουμε τις λιγοστές ελπίδες παραμονής και δεύτερον για να προσφέρουμε λίγη χαρά στον κόσμο της Χαλκίδας, ο οποίος καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν έχει συμπαρασταθεί με μοναδικό τρόπο στον Ίκαρο», υπογράμμισε ο προπονητής του Ικάρου Χαλκίδας στο esake.gr.

Από την πλευρά των μίλησε ο Αλέξης Σπανός που τόνισε πως: «Είναι το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να αποχαιρετήσουμε τον καταπληκτικό κόσμο της Χαλκίδας με μια νίκη. Ο Κολοσσός είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, όπως έχει δείξει καθ' 'ολη τη διάρκεια της περιόδου και εμείς θα πρέπει να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας μέσα από την άμυνα για να κερδίσουμε το ματς.

*Ο Ίκαρος βρίσκεται στην τελευταία θέση με 6-18, ενώ ο Κολοσσός Ρόδου μετά από 24 αγωνιστικές έχει ρεκόρ 9-15.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα