«Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν»

Gazzetta team
«Είμαστε Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν»
Σίγουρος για την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Final 4 εμφανίστηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μετά το 2-2 κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, αφήνοντας εκ νέου αιχμές για τη διαιτησία.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού τόνισε πως οι «πράσινοι» δεν φοβούνται κανέναν, ενώ άφησε στην κρίση του κόσμου τα... σφυρίγματα των διαιτητών.

«Εδώ είναι ΟΑΚΑ», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην κάμερα της Nova μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας πως: «Πάμε να το κερδίσουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δυστυχώς απαγορεύεται να μιλήσουμε για τη διαιτησία, αλλιώς θα είχα πάρα πολλά να πω. Όλος ο φίλαθλος κόσμος είδε και σήμερα τι έγινε».

Σχετικά με το αν ακολουθήσει την αποστολή στη Μόσχας, αρκέστηκε στο: «Εξυπακούεται», ενώ για το αν πει κάτι στους παίκτες ανέφερε: «Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω εγώ κάτι. Υπάρχει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης που είναι 25 χρόνια στον Παναθηναϊκό και γνωρίζει τα πάντα για το τί χρειάζεται μια ομάδα, είμαι βέβαιος πως θα έχει την ψυχολογία των στα ύψη. Όπως σας είπα και πριν, πάμε να τους κερδίσουμε, πάμε στο Final 4. Πρέπει να πάμε στο Final 4. Είμαστε ο Παναθηναϊκός και δεν φοβόμαστε κανέναν».