Μπατίστ: «Πρώτα η ισοφάριση, μετά η πρόκριση» (vid)

Gazzetta team
Μπατίστ: «Πρώτα η ισοφάριση, μετά η πρόκριση» (vid)
Ο Μάικ Μπατίστ πιστεύει πως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ισοφαρίσει τη σειρά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (23/4, 19:30, ΔΤ) και θέλει να έχουν για ακόμα ένα παιχνίδι την ενέργεια του κόσμου.

Ο Αμερικανός σέντερ ανέφερε αρχικά για το Game 4 στην κάμερα του paobc.gr: «Είμαστε έτοιμοι. Δείξαμε χθες (21/04) πως είμαστε έτοιμοι. Θέλαμε να αποφύγουμε το "σκούπισμα", αυτός ήταν ο στόχος μετά το δεύτερο παιχνίδι στην Ρωσία. Τώρα, ο στόχος είναι να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να διεκδικήσουμε την πρόκριση για το Final Four. Είμαστε έτοιμοι, αλλά θα περιμένουμε μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι».

Για την παρουσία του κόσμου: «Είναι πολύ σημαντικό γιατί νιώθουμε την αύρα του κόσμου. Μας δίνει πολύ ενέργεια, ακόμα κι όταν υπάρχουν πολλές δυσκολίες. Ήταν καλό που γυρίσαμε σπίτι και επιστρέψαμε στην σειρά, κάτι το οποίο έγινε την Δευτέρα (21/4). Ελπίζω να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα την Τετάρτη και ακόμα καλύτερη».

Τέλος, για το πως είναι να είναι συμπαίκτης με τον καλύτερο πασέρ στην ιστορία της Ευρωλίγκας, τον Δημήτρη Διαμαντίδη: «Είναι το καλύτερο! Του οφείλω μεγάλο μερίδιο επιτυχίας με τόσες πάσες που μου έδωσε στην καριέρα του. Το να είναι κάποιος συμπαίκτης του είναι κάτι ξεχωριστό, καθώς πάντα θυσιάζει τον εαυτό του για το καλό της ομάδας».