ΟΑΚΑ, ξενοδοχείο και... 2-1 γι' αρχή (vids)

ΟΑΚΑ, ξενοδοχείο και... 2-1 γι' αρχή (vids)

Γιάννης Ράμμας
ΟΑΚΑ, ξενοδοχείο και... 2-1 γι' αρχή (vids)
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς απουσίες την προετοιμασία του εν όψει Game 3 (21/4, 21:45/novasports 2) απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας κι είναι έτοιμος για το comeback στα playoffs της Ευρωλίγκας.

Έχοντας οδηγό την εμφάνιση της πρώτης αναμέτρησης στο Universal Sports Hall, σύμβουλο τα λάθη του στην αμέσως επόμενη αναμέτρηση εκεί και σύμμαχο τον κόσμο του στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός μετρά αντιστρόφως για τη συνέχεια της προημιτελικής σειράς της Ευρωλίγκας απέναντι στη ρωσική ομάδα. Το 2-0 έχει δυσκολέψει στο μέγιστο βαθμό την αποστολή του, αλλά κανείς δεν είναι διατεθειμένος να εγκαταλείψει την προσπάθεια.

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης υπολογίζει σ' όλους τους παίκτες του, οι οποίοι με χαμόγελο και πολύ περισσότερο με πείσμα επέστρεψαν στις προπονήσεις εν όψει Game 3 και με στόχο να υπάρξει και συνέχεια.

Δείτε τα videos του gazzetta.gr, το οποίο ήταν παρών στο ΟΑΚΑ, πριν η ομάδα πραγματοποιήσει την προπόνησή της κι έπειτα καταλύσει σε κεντρικό ξενοδοχείο, όπου θα επιχειρήσει να παραμείνει συγκεντρωμένη στο πλάνο της: