Ο Φριντζόν για τη νίκη στο Game 2 επί του Παναθηναϊκού

Γιάννης Ράμμας
Ο Φριντζόν για τη νίκη στο Game 2 επί του Παναθηναϊκού
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έφτασε με άνεση στο 2-0 (77-51) επί του Παναθηναϊκού, αλλά ο Βιτάλι Φριντζόν γνωρίζει τι περιμένει τον ίδιο και την ομάδα του στη συνέχεια των playoffs της Ευρωλίγκας.

«Στην πρεμιέρα είδαμε τόσο τα δυνατά όσο και τα αδύνατα σημεία του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός άρχισε δυνατά στο Game 2, αλλά τον περιορίσαμε στους 51 πόντους. Δεν επιτρέψαμε τα εύκολα καλάθια, ενώ είχαμε μεγαλύτερη άνεση στην επίθεσή μας σε αντίθεση με την πρεμιέρα» είπε ο 28χρονος Ρώσος γκαρντ της «ομάδος του στρατού» και συνέχισε: «Στο ΟΑΚΑ θα 'ναι διαφορετικά. Όλοι γνωρίζουν την ατμόσφαιρα στις εξέδρες, η οποία βοηθά τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει περιορισμένος χρόνος για ξεκούραση, αλλά δε θέλουμε να τοησκεφτόμαστε και θα πάμε για τη νίκη. Όπως είναι φυσικό, υπάρχει η διάθεση να τελειώσουμε τη σειρά νωρίς. Αλλά όλοι καταλαβαίνουν πως στο ΟΑΚΑ θα 'ναι δυσκολότερα απ' ό,τι στην έδρα μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.