ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός: Δεύτερη ευκαιρία το break οι «πράσινοι»

Φάνης Παναγιώτου
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός: Δεύτερη ευκαιρία το break οι «πράσινοι»
Ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειρά της Ευρωλίγκας, ωστόσο τελικά έχασε στην παράταση. Σήμερα (19:15/ΔΤ) οι «πράσινοι» έχουν ακόμα μία ευκαιρία…

Στόχος της ομάδας του Φραγκίσκου Αλβέρτη είναι το θετικό αποτέλεσμα, που θα δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να τελειώσει τη σειρά με δύο νίκες στο ΟΑΚΑ και να πάρει το ένα από τα τέσσερα εισιτήρια του Final Four.

Φυσικά το έργο του μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι το μεγάλο φαβορί, παρά το γεγονός ότι στο Game 1 έβγαλε στο παρκέ αρκετές αδυναμίες…

Το θετικό για το «Τριφύλλι» είναι πως συνεχίζει χωρίς προβλήματα απουσιών, κάτι που δεν ισχύει για τους Ρώσους, αφού σταθερά εκτός δράσης παραμένει ο Μίλος Τεόντοσιτς (G, γενν. το 1987, ύψος 1.95μ., 11.1π. - 2.5ρ., 4.2ασ.).

Αλβέρτης: «Πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση»

«Χάσαμε το πρώτο ματς, αλλά προχωράμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος της σειράς. Πρέπει να κοιτάξουμε όλα τα λάθη που κάναμε και να μην τα επαναλάβουμε στο δεύτερο ματς. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να ξεχάσουμε το πρώτο παιχνίδι, αλλά να κρατήσουμε όσα θετικά βγάλαμε στο παρκέ. Πρέπει να παίξουμε σκληρή άμυνα και να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση, αν θέλουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς», ήταν τα λόγια του προπονητή του Παναθηναϊκού.

Μεσίνα: «Παιχνίδι με το παιχνίδι»

«Πρέπει να διορθώσουμε αυτά που δεν κάναμε σωστά στο πρώτο παιχνίδι, αλλά να διατηρήσουμε τον ίδιο χαρακτήρα και να παίξουμε με καρδιά. Η σειρά θα είναι δύσκολη και πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Θα προετοιμαστούμε με σοβαρότητα για το επόμενο ματς», δήλωσε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ 2013-14

PLAYOFFS

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 1-0

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 77-74 παρ.
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός 18/4 19:15
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21/4 21:45
Παναθηναϊκός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας* 23/4 20:00
ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Παναθηναϊκός* 25/4 19:00
* Αν χρειαστεί