Λάσο: «Πάντα σεβόμαστε τον πρωταθλητή Ευρώπης»

Λάσο: «Πάντα σεβόμαστε τον πρωταθλητή Ευρώπης»
Ικανοποιημένος για τη νίκη επί του Ολυμπιακού ο Πάμπλο Λάσο, αλλά όπως τόνισε βρίσκεται μόνο στην αρχή η σειρά των playoffs, επισημαίνοντας πως ακολουθούν δύσκολα ματς για τη Ρεάλ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΔΡΙΤΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ.

«Είμαι ικανοποιημένος, γιατί δουλέψαμε σκληρά και παίξαμε όπως θέλαμε. Το ξεκίνημά μας ήταν πολύ καλό και μας έδωσε αυτοπεποίθηση ακόμη κι όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, όπως στη δεύτερη περίοδο. Πήραμε μια νίκη, αλλά είμαστε μόνο στην αρχή», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Ρεάλ και πρόσθεσε σχετικά με την αντιμετώπιση του Σπανούλη:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την άμυνά τους. Δεν είναι εύκολο να περιοριστεί και έκαναν καλή δουλειά, όχι μόνο ο Ντάρντεν ή ο Γιουλ, αλλά και όλοι με τις βοήθειές τους».

Όσο για τις ομοιότητες και τις διαφορές με τον τελικό του Λονδίνου, είπε: «Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε και οι ομάδες έχουν αλλάξει. Πάντως σέβομαι απόλυτα την ομάδα που είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης και παίζει πολύ καλά. Έχουμε μπροστά μας μία μεγάλη και δύσκολη σειρά αγώνων».