Ο Γιουλ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Γιουλ για τη νίκη επί του Ολυμπιακού
Ο Σέρχιο Γιουλ επισήμανε πως απέναντι στον Ολυμπιακό ποτέ δε μπορείς να χαλαρώσεις κι αναμένει εξίσου δύσκολη αποστολή στη συνέχεια μ' αυτή της πρεμιέρας (88-71) των playoffs της Ευρωλίγκας στο Palacio de Deportes. ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΜΑΔΡΙΤΗ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΕΛΑΓΙΕΣ.

«Είναι πολύ σημαντικό να νικάς στην πρεμιέρα. Η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά, ήμασταν συγκεντρωμένοι και παίξαμε δυνατά. Απέναντί μας έχουμε τον Ολυμπιακό, επομένως δε μπορείς να χαλαρώσεις. Ανέβασαν την απόδοσή τους στη δεύτερη περίοδο, αλλά κάναμε ένα καλό δεύτερο ημίχρονο και πήραμε τη νίκη. Αν ηττηθείς εντός έδρας στο Game 1, η συνέχεια είναι... ανηφόρα. Η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά, αλλά δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμα. Απομένουν πολλές μάχες απέναντι σ' αυτή τη σπουδαία ομάδα, η οποία δε θα μας κάνει ευκολότερα τα πράγματα για εμάς την Πέμπτη (17/4), είμαι σίγουρος. Είναι έμπειροι, ταλαντούχοι και δυνατοί. Πρέπει να ματσάρουμε τη δύναμή τους, η οποία θα μας επιτρέψει να ελέγξουμε το ριμπάουντ και να τρέξουμε στο παρκέ, το οποίο μας αρέσει. Πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το Game 2. Τα πράγματα θα 'ναι πιο εύκολα με τη στήριξη των σπουδαίων φιλάθλων μας» είπε απ' τη Μαδρίτη ο 26χρονος Ισπανός γκαρντ της ισπανικής ομάδος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.