Τους «σκότωσε» κι αυτοί... τον αγαπούσαν! (pics)

Τους «σκότωσε» κι αυτοί... τον αγαπούσαν! (pics)

Μιχάλης Στεφάνου
Τους «σκότωσε» κι αυτοί... τον αγαπούσαν! (pics)
Ο ανταποκριτής του gazzetta στην Ισπανία Μιχάλης Στεφάνου γράφει για τις εκδηλώσεις θαυμασμού των φίλων της Μάλαγα προς τον Σπανούλη μετά τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός καταδίκασε την Μάλαγα σε οδυνηρή και πιθανότατα καταδικαστική εντός έδρας ήττα, η οποία σκόρπισε απογοήτευση στους φιλάθλους της που είχαν αρχίσει να πιστεύουν ότι η ομάδα τους θα μπορούσε να βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους «8» της ευρωλίγκας.

Το «Μartin Carpena» έβαλε την Πέμπτη το βράδυ τα γιορτινά του, προσδοκώντας σε μια σπουδαία βραδιά όμως οι παίκτες του Πλάθα δεν κατάφεραν να κοιτάξουν στα μάτια τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι με το τελικό 63-80 έκαναν επίδειξη δύναμης στην Ανδαλουσία.

Η πίκρα του πιθανού αποκλεισμού, πάντως, δεν στάθηκε ικανή να επηρεάσει τον αθλητικό πολιτισμό των Ισπανών φιλάθλων, οι οποίοι εξέφρασαν χωρίς ενδοιασμούς τον σεβασμό προς τον Νο1 «δήμιο» της ομάδας τους, τον Βασίλη Σπανούλη. Ο κορυφαίος παίκτης της Ευρώπης φόρτωσε με 20 πόντους το καλάθι της Μάλαγα και οι οπαδοί της τον ...εκδικήθηκαν μ' ένα ζεστό χειροκρότημα κατά την τελευταία αντικατάστασή του, αλλά και με εκδηλώσεις θαυμασμού έξω από το πούλμαν που περίμενε την αποστολή του Ολυμπιακού.

Δύο παιδάκια φορούσαν τη φανέλα του και περισσότεροι από 100 νέοι άνθρωποι, που έχουν μάθει να αγαπάνε την ομάδα τους, αλλά και να αναγνωρίζουν τις αξίες περίμεναν καρτερικά τον Kill Bill και μόλις εκείνος έκανε την εμφάνισή του από τα αποδυτήρια έπεσαν κυριολεκτικά επάνω του για ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία. Σκηνές που ασφαλώς γέμισαν υπερηφάνεια τον αρχηγό των Πειραιωτών και... αμηχανία εμάς που τις παρακολουθήσαμε.