Μάρκοβιτς : «Να δούμε τα λάθη μας»

ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΑΟΔ 77-72

Μάρκοβιτς : «Να δούμε τα λάθη μας»

Μάρκοβιτς : «Να δούμε τα λάθη μας»

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αφήσει πίσω την ήττα στο Ρέθυμνο και να διορθώσει τα λάθη της στη συνέχεια.  

Ο τεχνικός του ΚΑΟΔ μίλησε για την ήττα στο Ρέθυμνο: «Συγχαρητήρια στον κόουτς και στο Ρέθυμνο. Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ακριβώς αυτό που δεν θέλαμε να συμβεί στο 1ο ημίχρονο, έγινε. Κάναμε πολύ κακές επιλογές στην επίθεση. Δώσαμε πολλούς εύκολους πόντους με αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ με 16 πόντους στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο όμως πήγαμε καλύτερα στην άμυνα και στην επίθεση, καταφέραμε να κόψουμε λίγο την διαφορά, αλλά δεν ήταν αρκετό αφού πάλι είχαμε κάποιες χαμένες ελεύθερες βολές και σουτ. Φυσικά, το Ρέθυμνο Aegean έχει έμπειρους και καλούς παίκτες όπως ο Γκέιμπριελ και ο Χαρτ που μπόρεσαν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του αγώνα βάζοντας “μεγάλα” σουτ. Αφήνουμε πίσω τον αγώνα. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να προσπαθήσουμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ο Θοδωρής Ζάρας από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Πιστεύω ότι μας στοίχισε το 1ο ημίχρονο γιατί στο Ρέθυμνο Aegean αρέσει να τρέχει στο γήπεδο του και τα σουτ που κάναμε δεν ήταν με καλές προϋποθέσεις, δίνοντας πολλούς αιφνιδιασμούς στον αντίπαλο. Μετά κυνηγούσαμε σε όλο το ματς, το σκορ, αλλά δεν καταφέραμε στο 2ο ημίχρονο να προσπεράσουμε και να πάρουμε τη νίκη».

Best of internet