Καλαφατάκης: «Χωρίς πίεση στη συνέχεια»

Καλαφατάκης: «Χωρίς πίεση στη συνέχεια»

bet365

Ο Γιώργος Καλαφατάκης χαρακτήρισε σημαντική τη νίκη επί του ΚΑΟΔ και τόνισε πως μπροστά τους έχουν τέσσερα παιχνίδια στα οποία μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα.

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου μίλησε για τη νίκη επί του ΚΑΟΔ: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, με την έννοια ότι έπρεπε να κάνουμε την ένατη νίκη και να κλειδώσουμε την παραμονή στην κατηγορία και να μας φύγει το άγχος και η πίεση. Παίζαμε με μία ομάδα που εγώ θεωρώ πως φέτος είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος και με τον τρόπο που παίζει σε “κοιμίζει”, με αποτέλεσμα να σου παίρνει το ματς στο 3ο και 4ο δεκάλεπτο. Προετοιμαστήκαμε καλά, παρά τους τραυματισμούς που είχαμε, όπου τρία παιδιά σήμερα έπαιξαν με ένεση.

Οι Καλαμπόκης, Ράϊτ και Ντρτσα έπαιξαν με 38 πυρετό. Σε κρίσιμα παιχνίδια, όμως, δεν έχουμε την πολυτέλεια για απουσίες. Ήταν πολύ σημαντικό ματς για την ομάδα και για την πόλη. Από τη στιγμή που καταφέραμε να κερδίσουμε, έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας για να πάμε ακόμη καλύτερα και να μπούμε στα playoffs. Συγχαρητήρια στον κόουτς του ΚΑΟΔ και τους εύχομαι καλή συνέχεια».

O Τζάστιν Xαρτ από την πλευρά του: «Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Έπρεπε να βγούμε πολύ δυνατοί στην άμυνα και μετά να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Αυτό μπορέσαμε και το κάναμε πολύ καλά στο 1ο μέρος, οπότε μας έδωσε μία διαφορά ασφαλείας για την εκκίνηση του 2ου ημιχρόνου. Η Δράμα είναι μία πολύ καλή ομάδα και ξέραμε ότι θα παίξει καλά αλλά τους κερδίσαμε γιατί παίζουμε πολύ καλύτερα στο «σπίτι μας» από ότι στα εκτός παιχνίδια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα