Ο Σλούκας για τη Μάλαγα, τον Σπανούλη και τους τραυματισμούς

Ο Σλούκας για τη Μάλαγα, τον Σπανούλη και τους τραυματισμούς

Gazzetta team
Ο Σλούκας για τη Μάλαγα, τον Σπανούλη και τους τραυματισμούς
Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τον «τελικό» κόντρα στην Ουνικάχα Μάλαγα και παράλληλα αναφέρθηκε στην επιστροφή του ηγέτη του Ολυμπιακού, Βασίλη Σπανούλη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο γκαρντ των back2back πρωταθλητών Ευρώπης στη SportDay:

Για το επόμενο παιχνίδι με την Μάλαγα:

«Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Οπως αυτοί, έτσι κι εμείς έχουμε διαγράψει τα προηγούμενα αποτελέσματα. Δεν θα παίξουν ρόλο στον αγώνα. Διεκδικούμε, όπως κι εκείνοι, μία θέση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκα. Θα επιδιώξουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι παρά τις ατυχίες που έχουμε».

Για τους τραυματισμούς που έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Οι τραυματισμοί επηρεάζουν σίγουρα τη χημεία της ομάδας. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που έχει συμβεί φέτος με τους τραυματισμούς. Τόσα χρόνια που είμαι στην ομάδα δεν έχει ξανασυμβεί. Ο Ολυμπιακός, όμως, πρέπει να φανεί δυνατός, να νικήσει τους εναπομείναντες αγώνες και να προκριθεί».

Για την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη:

«Ο Βασίλης είναι ο ηγέτης της ομάδας. Προστέθηκε στο rotation ακόμα ένας ποιοτικός γκαρντ. Δίνει ανάσες τόσο στους χειριστές της μπάλας, όσο και στους ψηλούς και είναι γεγονός πως με την επιστροφή του, ο καθένας πλέον βρίσκει τον ρόλο του μέσα στην ομάδα».

Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν υπολογισμούς, αναφορικά με τα σενάρια πρόκρισης:

«Δεν μπλέκουμε με υπολογισμούς και σενάρια πρόκρισης. Αυτά είναι για τον κόσμο. Εμείς κάθε φορά προσηλωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι και κοιτάμε μόνο πώς θα νικήσουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.