Μίνιτς: «Καλύτεροι στη συνέχεια»

Gazzetta team
Μίνιτς: «Καλύτεροι στη συνέχεια»

bet365

Ο Μίλαν Μίνιτς παραδέχτηκε πως το παιχνίδι στα Ιλίσια δεν ήταν εύκολο και τόνισε πως θα παρουσιαστούν καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι.

Ο τεχνικός του Άρη μίλησε για τη νίκη επί του Ηλυσιακού: «Ήταν ένα παρά πολύ δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες και σε τέτοια ματς δεν βλέπεις ωραίο μπάσκετ. Εμείς εκμεταλλευτήκαμε τα ριμπάουντ και τους αιφνιδιασμούς και πήραμε μια διαφορά ασφαλείας που μας έδωσε το παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο η άμυνα ζώνης μάς αποσυντόνισε, στη συνέχεια διορθωθήκαμε και πήραμε μια σπουδαία νίκη. Θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι».

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος από την πλευρά των παικτών: «Εμείς προετοιμαστήκαμε για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό όπως με τον Ολυμπιακό. Παρότι πήραμε τη νίκη κάναμε λάθη και πάνω σε αυτά δουλεύουμε για να γίνουμε καλύτεροι. Θέλω να ευχηθώ στον Χατζή να πετύχει τους πόντους που χρειάζεται για να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πρωταθλημάτων του ΕΣΑΚΕ γιατί είναι ένας μεγάλος παίκτης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα