Χωρίς τους Κάρι & Γκιστ, αλλά με... Πεδουλάκη

Χωρίς τους Κάρι & Γκιστ, αλλά με... Πεδουλάκη

Γιάννης Ράμμας
Χωρίς τους Κάρι & Γκιστ, αλλά με... Πεδουλάκη
Ο Παναθηναϊκός συνέχισε χωρίς τους τραυματίες Κάρι & Γκιστ, ενώ ο Αργύρης Πεδουλάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα, ευχόμενος τα καλύτερα εν όψει συνέχειας.

Υπό τις οδηγίες του Φραγκίσκου Αλβέρτη και των συνεργατών του (σ.σ. Μανωλόπουλος, Πρίφτης & Παππάς) ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για την κρίσιμη 10η αγωνιστική του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας απέναντι στην Αναντολού Εφές (14/3, 20:00/novasports 2) στην Κωνσταντινούπολη. Πέραν του εδώ και καιρό απόντα Ραμέλ Κάρι (οστικό οίδημα στην ποδοκνημική), ο «Φράγκι» δεν υπολογίζει ούτε στον Τζέιμς Γκιστ (θλάση στον οπίσθιο μηριαίο), τον οποίο η ατυχία επισκέφθηκε κατά τη συμμετοχή του στο All Star Game (9/3) στα Χανιά.

Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι εν όψει Abdi İpekçi, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες και να μη χάσει νέο και σημαντικό έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στα playoffs.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης ευελπιστεί να καταφέρει και χωρίς αυτόν, όπως ευχήθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ, Μάνο Παπαδόπουλο. Όπως του εξήγησε, θα προτιμούσε να το είχε κάνει από κοντά, ώστε να αποχαιρετήσει και τους πρώην παίκτες και συνεργάτες του, αλλά προτίμησε να μην αποσπάσει την προσοχή κανενός.