Τα εισιτήρια των Τρικάλων με Ρέθυμνο

Gazzetta team
Τα εισιτήρια των Τρικάλων με Ρέθυμνο

bet365

Τα Τρίκαλα θα υποδεχτούν το Ρέθυμνο (15/3, 17:00) στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής και η ομάδα ανακοίνωσε τη διάθεση των εισιτηρίων.

«Από την Τρίτη 11/03 θα είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια με το Ρέθυμνο Aegean. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται καθημερινά έως την Παρασκευή τις ώρες 10.00-14.00 και 18.00- 21.00 και το Σάββατο 10.00 – 14.00 από τα γραφεία της ομάδας, Αθανασίου Διάκου 6 στα Τρίκαλα.

Η ΚΑΕ Τρίκαλα BCAries θέλοντας να επιβραβεύσει τους φίλους της ομάδας που την στηρίζουν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι τους δίνει την ευκαιρία παράλληλα με την αγορά του εισιτηρίου με το Ρέθυμνο να κατοχυρώσουν την ίδια θέση και για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (Κυριακή 30 Μαρτίου, 15.00).

Με τον τρόπο αυτό και θα στηρίξουν την προσπάθεια στο καθοριστικό παιχνίδι με το Ρέθυμνο Aegean και παράλληλα θα εξασφαλίσουν θέση για την μεγάλη γιορτή με τον Ολυμπιακό. Ηλεκτρονικά και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας (www.trikalabc.gr) και το www.omadanet.gr μπορεί κανείς από τώρα να αγοράσει εισιτήρια και για τους δύο αγώνες», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα