Να δω από κοντά τους Σέλτικς ☑ (vid & pics)

Να δω από κοντά τους Σέλτικς ☑ (vid & pics)

Γιάννης Ράμμας
Να δω από κοντά τους Σέλτικς ☑ (vid & pics)

bet365

Ο 12χρονος Νεοζηλανδός Λούι Κόρμπετ θα χάσει την όρασή του κι οι Σέλτικς τον υποδέχθηκαν στο The Garden για μία μοναδική εμπειρία.

Ο νεαρός πάσχει από μελαγχρωστική αμφιβληστροειδοπάθεια κι η όρασή του εξασθενεί, πριν τη χάσει εντελώς κάποια στιγμή στο μέλλον. Όντας φανατικός φίλος των Σέλτικς, είχε την επιθυμία να τους δει από κοντά και... πια δεν την έχει!

Έπειτα συντονισμένη προσπάθεια αρκετών φορέων συγκεντρώθηκε το ποσό των $25.000 και μαζί με την οικογένειά του ταξίδεψε απ' τη Νέα Ζηλανδία στις Ηνωμένες Πολιτείες και στη Βοστόνη, όπου είχε την ευκαιρία να βρεθεί στα αποδυτήρια του θρυλικού The Garden, να γνωρίσει μεταξύ άλλων τον αγαπημένο παίκτη του, Ραζόν Ρόντο, να πάρει υπογεγραμμένα παπούτσια του κι άλλα πολλά δώρα, να κάνει σουτάκια με την ομάδα, να γνωρίσει την αποθέωση στο παρκέ, να καθίσει στην πρώτη σειρά και φυσικά να δει από κοντά την αγαπημένη ομάδα του.

Παρά την ήττα απ' τους Γουόριορς (88-108 στις 5/2), η χαρά του ήταν απερίγραπτη, έστω κι αν ο προπονητής των Σέλτικς, Μπραντ Στίβενς, θα προτιμούσε διαφορετικό αποτέλεσμα: «Είμαι πραγματικά απογοητευμένος με την εμφάνισή μας για πολλούς λόγους και σίγουρα θα μου άρεσε να τα είχαμε πάει καλύτερα για τον νεαρό και την οικογένειά του. Έτσι θα πρέπει να 'μαστε. Έτσι θα πρέπει να 'ναι οι ομάδες. Θα πρέπει να δίνουμε πίσω στην κοινωνία. Δε θα πρέπει να σε χειροκροτούν γι' αυτό. Θα πρέπει απλώς να το κάνεις. Χαίρομαι, που είχε μία καλή βραδιά, παρότι δεν κάναμε καλή εμφάνιση».

Το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ολοκληρώθηκε εκεί, αφού θα επισκεφθεί αρκετά αξιοθέατα, όπως το Γκραντ Κάνυον, τους Καταρράκτες του Νιαγάρα και το 'Εμπαϊρ Στέιτ Μπίλντινγκ.

 

NBA Τελευταία Νέα