Χάκετ: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»

Χάκετ: «Συγκεντρωμένοι για τη νίκη με τον Ολυμπιακό»
Στην έδρα του Ολυμπιακού δοκιμάζεται η ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας (06/03, 21:00, Novasports 3) και ο Ντάνιελ Χάκετ τόνισε πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλή κατάσταση και θέλει το θετικό αποτέλεσμα στο ΣΕΦ.

«Μετά το λάθος βήμα στο Κύπελλο Ιταλίας δείξαμε καλή αντίδραση. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Στο πρωτάθλημα είμαστε αήττητοι για δέκα ματς και στην Ευρωλίγκα έχουμε βρει τον δρόμο μας, ωστόσο η συνέχεια είναι μεγάλη... Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις εκτός έδρας στην Ευρωλίγκα, ειδικά σε έναν τόσο ισορροπημένο όμιλο σαν τον δικό μας. Φτάσαμε πολύ κοντά στο να τα καταφέρουμε απέναντι στην Εφές, αλλά όλοι θυμόμαστε πώς χάσαμε, με εκείνο το απίστευτο τρίποντο του Πλάνινιτς. Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό την Πέμπτη, αλλά φυσικά δεν θα είναι καθόλου εύκολο. Όμως είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο σε αυτό το στόχο», ήταν τα λόγια του γκαρντ της ΕΑ7 Αρμάνι Μιλάνο.

Οι Ιταλοί βρίσκονται στη δεύτερη θέση του Group E με ρεκόρ 5-3, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» ακολουθούν με 4 νίκες και ισάριθμες ήττες.