Ούκιτς: «Δύσκολα στο Μουντομπάσκετ»

Gazzetta team
Ούκιτς: «Δύσκολα στο Μουντομπάσκετ»

bet365

Ο Ρόκο-Λένι Ούκιτς πιστεύει πως δύσκολα θα βοηθήσει την εθνική Κροατίας στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας και μίλησε για την προσθήκη του Ζακ Ράιτ.

Ο Κροάτης μίλησε αρχικά σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για το πρόβλημα στους αχιλλείους που τον ταλαιπωρεί από το περασμενο καλοκαίρι: «Πάντα θέλω να παίζω για την Εθνική ομάδα, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά όμως δεν θα μπορώ να είμαι στο Μουντομπάσκετ της Ισπανίας. Το καλοκαίρι θα μπορώ να αποθεραπευτώ πλήρως και θα είναι καλό για εμένα να κάνω μια παύση κάποιων μηνών. Μάλιστα είναι πολύ πιθανό να μην χρειαστεί καν επέμβαση, αλλά μόνο κάποιες εντατικές θεραπείες.

Ταλαιπωρούμαι από ένα πρόβλημα στους αχίλλειους, από το καλοκαίρι όταν είχαμε παίξει με την Εθνική σε ένα τουρνουά στο Στρασβούργο και από τότε δεν έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Έχω μπει σε μια κατάσταση αποθεραπείας που θα πάρει καιρό ακόμα, αλλά παράλληλα παίζω αν και μερικές φορές νιώθω αρκετό πόνο».

Όσο για την προσθήκη του Ράιτ: «Ο Ράιτ είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει πολύ και η αλήθεια είναι πως μας έλειπε, λόγω του προβλήματός μας. Ο Διαμαντίδης δεν μπορεί να κάνει τα πάντα σε όλους τους τομείς και στο “1” και στο “2”, ενώ και ο Παππάς χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Εγώ από την μεριά μου θα προσπαθήσω να είμαι σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση για να μπορέσω να βοηθήσω τόσο στην Ευρωλίγκα όσο και στους τελικούς του πρωταθλήματος».

 

Τελευταία Νέα