Ικανοποιημένος και... παρών ο Ιλιασόβα

Ικανοποιημένος και... παρών ο Ιλιασόβα

Χρήστος Μιχαηλίδης
Ικανοποιημένος και... παρών ο Ιλιασόβα

bet365

Η Τουρκία θα ταξιδέψει με wild card στην Ισπανία το καλοκαίρι κι ο Ερσάν Ιλιασόβα δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την συμμετοχή της και την προσεχώς δική του στο Mundobasket 2014.

«Κατά κάποιο τρόπο περίμενα πως το καλοκαίρι θα ξεκουραζόμουν. Είναι καλό που θα είναι ένα πολυάσχολο καλοκαίρι. Το Mundobasket θα ξεκινήσει τον Αύγουστο και το κενό μεταξύ του training camp του ΝΒΑ θα είναι μικρό», δήλωσε ο Ερσάν Ιλιασόβα, ο οποίος πέραν από το Mundobasket του 2014 μίλησε και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο τονίζοντας πως «στόχος μας είναι να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες με την εθνική ομάδα».

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα, η Τουρκία, η Φινλανδία και η Βραζιλία εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στο Mundobasket μέσω των wild cards. Η Τουρκία στην α' φάση της διοργάνωσης θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Δομινικανή Δημοκρατία, τις ΗΠΑ, την Φινλανδία, τη Νέα Ζηλανδία και την Ουκρανία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα