Αποσύρoνται Ρωσία & Κίνα! Πάμε Παγκόσμιο...

Αποσύρoνται Ρωσία & Κίνα! Πάμε Παγκόσμιο...

Φάνης Παναγιώτου
Αποσύρoνται Ρωσία & Κίνα! Πάμε Παγκόσμιο...

bet365

Εκτός... μάχης για τις wild cards βγήκαν η Ρωσία που ήταν η άμεσος αντίπαλος και η Κίνα, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου. Κάτι που σημαίνει πως η Ελλάδα θα πάει στο Παγκόσμιο!

Σε λίγες... ώρες η FIBA θα κάνει γνωστές τις ομάδες που θα εξασφαλίσουν wild card για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2014. Αυτές δεν θα είναι σίγουρα η Ιταλία και η Γερμανία που έχουν αποσυρθεί επίσημα.

Φαίνεται, όμως, πως υπάρχουν νέες... αποχωρήσεις και μάλιστα ομάδων που ήταν αδιαφιλονίκητα φαβορί, όπως η Κίνα!

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα της El Mundo Deportivo αναφέρει πως Ρωσία και Κίνα αποσύρθηκαν από τη διεκδίκησης μιας wild card, χωρίς, ωστόσο, να είναι ακόμα ξεκάθαροι οι λόγοι...

Σε περίπτωση που τα σενάρια αυτά βγουν αληθινά, η Ελλάδα γίνεται μεγάλο φαβορί για τη μια από τις δύο wild card που λογικά θα καταλήξουν στην Ευρώπη, καθώς η Ρωσία ήταν... άμεσος αντίπαλος!

Η «Αρκούδα» ήταν μαζί με την Τουρκία και την Ελλάδα οι τρεις βασικές διεκδικήτριες των δύο wild cards της Ευρώπης. Αυτό συνεπάγεται πως αν όντως η Ρωσία κάνει… πίσω, όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

 

Τελευταία Νέα