Λυκογιάννης: «Άμυνα και ομαδικότητα»

Gazzetta team
Λυκογιάννης: «Άμυνα και ομαδικότητα»

bet365

Ο Ικαρος Χαλκίδας αντιμετωπίζει (26/1, 18:00) στην Πάτρα τον τοπικό Απόλλωνα και ο Άρης Λυκογιάννης θέλει οι παίκτες του να δώσουν έμφαση στην άμυνα και στην ομαδικότητα.

«Ο αντίπαλός μας προέρχεται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις και με την προσθήκη των Ρος-Μιλουτίνοβιτς έχει βρει πολύ καλή χημεία. Αυτό σημαίνει πως η δική μας ομάδα θα πρέπει να παίξει ανάλογα καλά κι ενδεχομένως καλύτερα, σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στον Ρέθυμνο. Και σε αυτό το ματς θα πρέπει να δώσουμε έμφαση σε δύο στοιχεία Στην άμυνα και στην ομαδικότητα. Όταν γυρίζουμε την μπάλα σωστά και με υπομονή, είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα και αυτό θα πρέπει να κάνουμε και με αντίπαλο τον Απόλλωνα», ανέφερε ο Άρης Λυκογιάννης.

Ο Ράιαν Ρίτσαρντς από την πλευρά τωνω παικτών του Ικάρου Χαλκίδας είπε: «Δείξαμε απέναντι στο Ρέθυμνο πολύ καλά στοιχεία, αλλά θα πρέπει να είμαστε ακόμα καλύτεροι με τον Απόλλωνα. Ξέρουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι πολύ δυνατός στην έδρα του, γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στην άμυνα. Από κει και πέρα, θα πρέπει να βρούμε τα ελεύθερα σουτ για να αξιοποιήσουμε τα δικά μας όπλα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα